2777
2789
عنوان

خوشگل بودن چقدر خوبه🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 112423 بازدید | 1797 پست
اخلاق نداری که نداری فدای سرت به خون نوار بهداشتیت که اخلاق نداری بعدشم تفاهم باشوهرچه صیغه ایه دیگ ...

یکم حیا لطفا

خدایا ابر میفرستی بارون نمیدی؟خوبه منم وضو بگیرم نماز نخونم؟😕

نمیدونم تو اینجا جوری جا افتاده که هر کی سفیده خوشگله کلی خواستگار داره الهه ی زیباییه هر کی سبزه یا یکم تیره س زشته و سگم محلش نمیذاره. مگه زمان قاجاره؟ خدایی اینجور ام نیست. 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اخلاق نداری که نداری فدای سرت به خون نوار بهداشتیت که اخلاق نداری بعدشم تفاهم باشوهرچه صیغه ایه دیگ ...

خوشکلی تا چ سنی موندگار؟؟اگ بهت یه مورد زنده تو آشناها معرفی کنم ک بدجور خوشکل بو  یه شوهر فوق پولدار کرد زندکی خفن داشت بچه هاش خوشکل بودن بزرگ شدن و خلاصه اونقد ولی فخر میفروخت ‌ و به خوشبختی میندازید همینه رسید بع ۴۰ سال شوهرش گف پیر شدی ذر حالی ک هنوزم خیلی خوشکله گف زن جوون میخام رفت گرفت اینم با یه پسره فرار کرد تو مرز گرفتنش برگشت الان تو خیابون و محل کارش روبند میزنع و به اجبار تو خونه ی همون مرد نوکری زن دومش میکنه

خدایا ابر میفرستی بارون نمیدی؟خوبه منم وضو بگیرم نماز نخونم؟😕
انشاء الله .. شاید به نظر خودت زیبایی ظاهر نداری  اما مسئول زیبا کردن روحت خودتی 😇

ممنونم گلم😍❤👌🏻

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   
یکم حیا لطفا

کجای حرفم حیا نداشت؟

نه رواج بی اخلاقی بی دینی کردم نه چیزی رو عادی سازی

اگه هم منظورت کلمه سک س بود مگه بین همه زوجا عادی نیست؟ برای من این کلمه نه بار بی حیایی داره نه چیزی چون یه اتفاق روزانه س مثل خیلی چیزا

موفق باشی دوست عزیز

شايد کلیشه ای به نظر بیاد ولی واقعا سلامتی از همه چیز مهم تره. وقتی چند روز پشت سر هم مریض بودم و در ...

صددرصد سلامتی نعمته

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   
خوشگلی خوبه ولی شانس عزیزم شانس  من یه خوشگلایی دیدم که بدبخت شدن و یه زشتیایی که خوشبخت عالمن

حق گفتی👌🏼

حدیث چشم مگو با جماعت کوران....! بعدِ هرسختی آسانیست.....🌚♥️خدایا عاشقتم🌹

من دماغم کوچیکه گونه دارم موهامم فره ولی سبزه ام هیکلمم ظریفه😬خودمو خوشگل نمیبینم. سنم کمتر بود زیاد خاستگار داشتم ولی ی ساله تقریبن ندارم هیچی.

25 سالمه 

پرواز را به خاطر بسپار....پرنده مردنی است.

اتفاقا اخلاق خیلی هم مهمه وقتی آدم خوش اخلاق باشه خودش حالش خوبه  اخم که نکنه پوستش خوبه چروک نمیشه ...بعد اینکه یک زن وقتی آراستگی ظاهری و جسمی داشته باشه با هر نوع رنگ پوست ، مو ، چشم ، اندام با هر نوع قیافه ای و اخلاق خوب با اطرافیانش مخصوصا همسرش توی زندگیشون هم خیلی موثره...شاید دیده باشید مثلا می‌گند فلانی زیاد قیافه ی دلبرایی ندارع ولی شوهرش میمیره براش و رابطه خوبی باهاش داره ...این یعنی اینکه یک خانوم با هر قیافه ای وقتی آراستگی کافی داشته باشه و اخلاق خوب می‌تونه همسرشو مجذوب خودش کنه با سیاست های زنانه و اخلاقی که داره  حتما که نباید اون زن الهه زیبایی باشه ☺️

قد بلند کجاش خوبه آخه 😐

من خودم قدم متوسطه و راضیم ولی دلیل نمیشه شما مثلا از چیزی که خوشتون نیاد بگید ایده آل و خوب نیست خودمم علاقه ای به قد بلند ندارم ولی می‌دونم که برای بعضی از خانمها و آقایون بسته به شکل اندامشون این قد بهشون میاد و شاید از نظر خودشون ایده آل باشه همچنین افرادی که قد کوتاه دارند 

مطمعن باش تو خوشبخت تر میشی چادر بپوش حالا ببین چ شوهری گیرت بیاد ....

من فهمیدم پول خوشبختی نمی آره ،،،چرا؟ چون الان تو حسابم ۱۰ میلیون ریال پوله ولی زیاد خوشحال نیستم 😆😅