2777
2789
عنوان

لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 90 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عکسارو بگو‌همش تپلی مپولی هستیم من خجالت میکشم خودمو نگاه کنم  چی میشه ۶۰ بشم 😥😥😥😥😥

من نامزدم اندازه ی لپمه ینی اذیت کنه قشنگ میتونم بخورمش اون ریز نیست من گندم

من حتی کیک هم خیلی درس نمیکنم دخترم هوس کنه ی کوچولو‌ میپزم ک زودتر تمووم بشه

چقدر خوبه که انقدر با انرژی و انگیزه داری پیش میری😍 الهی زود به وزن هدف برسی👏🏼🌸

خورشید درون توست... 💛❤️💗
سلنا جان آزمایش دادی؟  و اینکه جایگزین اینایی که حذف کردی چی میخوری؟  به هر حال یه جای ک ...

نون میخورم. نمیدونم چزا از وقتی اینارو حدف کردم نون خوردنم زیاد شده . 

بعدش من ورزش نمیکنم کلا 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

شاید خدای نکرده تیروئید داشته باشید 

من یه بار  سه سال قبل ازمایش تیرووید دادم نداشتم 

وقت کردم میرم دوباره ازمایش بدم ببینم دارم یا نه 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

نون میخورم. نمیدونم چزا از وقتی اینارو حدف کردم نون خوردنم زیاد شده .  بعدش من ورزش نمیکنم کلا ...

خب دیگه تو فکر میکنی اصولی داری پیش میری و اشتباهه

خورشید درون توست... 💛❤️💗
خب دیگه تو فکر میکنی اصولی داری پیش میری و اشتباهه

اره خب . نون چاقترم کرد :( 

من نامزدم اندازه ی لپمه ینی اذیت کنه قشنگ میتونم بخورمش اون ریز نیست من گندم

پس دیگه رعایت کن میخوای لباس عروس بپوشی و کلی ذوق کنی 😍

خورشید درون توست... 💛❤️💗
عزیزم نون مخصوصا لواش خیلی چاق میکنه

نون معمولی میخورم . 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز