2777
2789
عنوان

عروسیم🥰

556 بازدید | 42 پست

سلام دوستان 

یادمه اون روزی که اومدم تایپیک زدم نوشتم تو ۲۲ سالگی حس میکنم ۹۰ سالمه چقدر حالم بد بود چقدر داغون بودم وقتی اومدم گفتم اصلا نمیدونم چه جوری روز عروسیم گریه نکنم اصلا وضعیت خوبی نداشتم من به شکل عجیبی شکسته شده بودم اما بچه ها اومدم امروز بعد از مدت ها بگم خودمو از اون منجلاب افسردگی بیرون کشیدم برج پنج ۴۰۱ عروسیم تو روز تولدم تونستم بگیرم یادتونه که گفته بودم میخواستم عقدمو تو روز تولدم بندازیم که مامانم فوت کرد؟؟؟

روز عروسیم به طرز عجیبی گریه نکردم حس کردم خیلی بزرگ شدم اما پیر نه با خودم گفتم جای مامان بابا خواهرم صدرصد خالیه خیلی دلم میخواست باشن اما من اونارو از بهشت دعوتشون کردم اینارو که گفتم قبل عروسی واقعا احساس ناراحتی دیگ نداشتم اصلا گریه نکردم خواهرام گریه میکردن و سعی میکردن من نبینم اما من خودمو زدم به ندیدن...بچه ها من واقعا دیگه اشکم نمیاد غمم تموم نشده اما نمیدونم چرا سخت گریه میکنم اما حال خیلی خوبی دارم اینروزا دیگ آواره نیستم یه روز خونه این یه روز خونه اون یه روز خونه مادر شوهر الان تو خونه خودم خیلی آرومم...

از خدا میخوام همه جوونا زودتر برن سر خونه زندگیشون♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برات خوشحالم امیدوارم همیشه بخندی وهمیشه قوی باشی خوشبخت باشی واز سرخوشی گریه کنی..‌‌..آمین

وزن۶۵هدف ۵۰💪دیدی تو اوج نا امیدی اونقدری که گریه کردی حس میکنی داری میمری به بن بست رسیدی؟اون لحظه یهو یه شادی میاد تو زندگیت که از ذوقش بخندی میگن اون شادی خدائه🥺 ...راسته که یک حس ششم خیلی قوی هستم اما برای هیچ کس دیگه نه حس ونه حتی فاااال میگیرم چون تاپیکمو تعطیل کردین ومن داشتم واژه واژه میگشتم جواب بدم  تقصیر خودمه....خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند،😏😠

الهی خوشبخترین باشی و همیشه تو ارامش عزیزم

هر وقت فقر درونی شدیدتر باشه نمایش بیرونی بیشتره،  رنج نباید تورا غمگین کند این همان جایی هست که اغلب مردم اشتباه میکنند. رنج قرار است تو را هوشیارتر کندکه زندگیت نیاز به تغیر دارد چون انسان زمانی هوشیار میشود که زخمی میشود رنج نباید بیچارگی رو بیشتر کند رنجت را تحمل نکن رنجت را درک کن این فرصتی است برای بیداری وقتی اگاه شوی بیچارگیت تمام میشودسخت هست هم زیستی دائم با کسانی که دغدغهایت را نمیفهمند اما عزیزان تو هستند

با خوندن حرفات غم نشست تو قلبم ان شاءالله همیشه احساس ارامش داشته باشی مطمئنم مادر پدرت همیشه حواسشون بهت هست 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

عزیز دلم  

تو یه قهرمانی

چقدر تاپیکت خوشحالم کرد

💓

ایشالا همیشه خوشبخت باشی💋

گر کسی وصف او ز من پرسد      عاشق از بی نشان چه گوید باز            عاشقان کشتگان معشوق اند             بر نیاید ز کشتگان هیچ آواز 

خداروشکر عزیزم،امیدوارم آرامش مهمون همیشگی قلب مهربونت باشه🌹

انشاله توی همین سال،خدا برام یه ماشین میرسونه از یه راه خوب،من امسال حتماا ماشین دار میشم به امید خدا  خدایا ممنونم که ماشین مورد علاقه م رو بهم میدی،خدایا سپاسگزارم