2777
2789
عنوان

عروسیم🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 42 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

این دیگه چی بود گفتی. عروسی کردن خیلی خوبه؟؟ازدواج یه انتخابه گلم

منم نگفتم حتما همه باید ازدواج کنن من منظورم این بود دوران عقد خیلی بده و با عروسی کردم ادم ارامش میگیره 

زندگی گر بزند زخم به من شوم آن دانه که شد جوانه‌ای :)

خداروشکر عزیزم انشالله زندگیت سرشار از آرامش و خوشبختی باشه🤲🏻😍

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   
با خوندن حرفات غم نشست تو قلبم ان شاءالله همیشه احساس ارامش داشته باشی مطمئنم مادر پدرت همیشه حواسشو ...

ببخشید که حرفام ناراحتتون کرد ممنونم از ارزوی قشنگتون ان شالله هیچ وقت غم نبینی♥️

2790
2778
2791
2779
2792