2821
2789
عنوان

عروسیم🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 42 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این دیگه چی بود گفتی. عروسی کردن خیلی خوبه؟؟ازدواج یه انتخابه گلم

منم نگفتم حتما همه باید ازدواج کنن من منظورم این بود دوران عقد خیلی بده و با عروسی کردم ادم ارامش میگیره 

زندگی گر بزند زخم به من شوم آن دانه که شد جوانه‌ای :)

خداروشکر عزیزم انشالله زندگیت سرشار از آرامش و خوشبختی باشه🤲🏻😍

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   
با خوندن حرفات غم نشست تو قلبم ان شاءالله همیشه احساس ارامش داشته باشی مطمئنم مادر پدرت همیشه حواسشو ...

ببخشید که حرفام ناراحتتون کرد ممنونم از ارزوی قشنگتون ان شالله هیچ وقت غم نبینی♥️

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز