2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 866 بازدید | 87 پست
یه وقتایی آره،  یه وقتایی نه ، زیاد گیر نمیده

پس بیار 

اون وقتایی ک گیر نمیده از روی دانا بودن و دلسوزیشه 

چون احتمالا میدونه شرایطش رو ندارید بیارید اصرار نمیکنه که اذیت نشید.

البته من اینطور فکر میکنما باز شما مادرشی بهتر میشناسیدش

مامان ۳ تا فسقلی🥰🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه ربطی به زمان قدیم و حال هست  بچه واقعا روزیرو با خودش میاره چندین مورد دیدم

چونکه این اعتقاد مال زمانیه که مردم 10 تا بچه میوردن و نمی تونستن احتیاجاتشون رو بر اورده کنن

الان اوضاع جامعه اینه، طرف خودش داره میگه مشکل مالی دارم و توانایی عصاب این قضیه رو ندارم

اینهمه بچه کودک کار شدن، اینهمه بچه حسرت یک زندگی نر مالو دارن

یکی از اشنا های ما خونشون کلا 40 متره و 1 اتاق داره و 4 نفرن!

نمیتونن خونه بخرن، پسرش 16 سالشه خجالت میکشه از خونشون از اینکه اتاق نداره

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
خددا میگه از شما حرکت از من برکت . بچه تنها نمیتونه از پس خودش بربیاد اونا پدر و مادر بی مسئولیت دا ...

به اندازه موهای سرت بیا ببرم نشونت بدم تو نداری بچه اوردن گفتن روزیشو خدا میده کارگر بوده بیکارم نبوده بیا وضع زندگی بچه رو ببین بعد حرف بزن 

شستشوی مغزی تا کجااا

روانشناس آینده ...🧠 / کاش میفهمیدم چرا میترسید شناخته بشید مگه تو اینستا و واتس اپ از همه قایم میشید ک اینجا اینجوری میکنید 😂
خخاک برسر تو که کلام خدارو قبول نداری

عقل داری ؟ من خدارو قبول دارم 

خداهم راضی نیست یه بچه یه انسان تو خاری بزرگ شههه 

مادر یه اشتباهی کرد حامله شد بچه رو سقط کنه بهتر از اینه تو اشغالا بخوابه متوجه ای ؟ 

بچه هارو تو خیابون دیدی ؟ پسر و دخترایی که به جای اینکه برن مدرسه مثل هم سن سالاشون بخاط اینکه شب تو یه جای اروم بخابن دست فروشی میکنن که پولی ببرن برای صاحب کارشون ؟

بچه های زباله گردو دیدی ؟ رنگشون پریده دستاشون سیا و خشک شده 

درون اون بچه میدونی چقدر کم بود ویتامینه ؟

ممکنه بزرگ شه و خدایی نکرده تو جونی بمیره ؟

خدا روزی میده ولی اون عقلم بهت داده ازش استفاده کنی 

انسانیتم آرزوست :)🖤
میترسم یه روزی بگه مامان چرا اینکار کردی

راستش خیلی مهم این نیست که بچه اول چی میگه

تصمیم گیری برای بچه دار شدن کلا به عهده زن و شوهره

شما ببین الان همین یه دونه بچه ت که بزرگ شه ، وقت دانشگاه رفتن و ازدواجش چقدر باید براش هزینه کنی یعنی چقدر توانایی داری اون موقع 

بچه دوم که بیاد اون توانایی مالی کاملا نصف میشه چون باید فکر دومی هم باشی و برای اونم پس انداز کنی 

درنتیجه نمیتونی صددرصدت رو برای همین اولی بذاری

خب چه کاریه واقعا ؟

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم
میترسم یه روزی بگه مامان چرا اینکار کردی

تو هر کاری کنی آخرش اینو می‌شنوی پس کاری رو بکن که به صلاحه. خدا اگه گفته روزی بچه رو میده از اونورم گفته بهتون عقل دادم 

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه   

ممنونم همچنین کوچولو شما

ای ام دارم خالهههههههههه میشم باززززززززززز

هی خدا دلم گرفته گله دارم...                                                                            عین کفتر غریبی که جا نداره.....                      شا پرشو شکستن و هی بی قراره.....                                                              حسی به پرواز نداره؛دلشوره داره....
ای ام دارم خالهههههههههه میشم باززززززززززز

آره خوشلم🥺

وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤دخترای نازم مامان تا ته مرگ عاشقتونه❤️۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔

تو این دوره زمونه که بچه می‌ره بیرون دور از جون جنازه اش میاد بچه آوردن هیچ توجیهی نداره

بررمیگرده به تربیت و ....سالم و درست 

وقتی نمیتونید اینارو تامین کنید بله نباید بچه بیارید.

وقتی نمیتونید درست تربیت کنید بعد همه چیو میندازید گردن جامعه.

خیلی هام هستن تو همین جامعه دارن میرن و میان هیچیشونم نمیشه پس اگه موردی هست بگردید دنبال خطای خودتون

آره خوشلم🥺

جنسیت مشخص شدههههه؟؟؟؟؟؟

هی خدا دلم گرفته گله دارم...                                                                            عین کفتر غریبی که جا نداره.....                      شا پرشو شکستن و هی بی قراره.....                                                              حسی به پرواز نداره؛دلشوره داره....
جنسیت مشخص شدههههه؟؟؟؟؟؟

نه بابا تازه هشت هفتمه🤣تازه مشخص شده باردارم باید پنجشنبه برم حضوری پیش دکترم

وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤دخترای نازم مامان تا ته مرگ عاشقتونه❤️۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔

به اندازه موهای سرت بیا ببرم نشونت بدم تو نداری بچه اوردن گفتن روزیشو خدا میده کارگر بوده بیکارم نبو ...

بییا ببرم منم اندازه موهای سر کل آدما بهت نشون بدم آدم های با ایمانی رو که بچه آوردن شرایطشونم خوب نبوده ولی نمازشون سرجاش بوده ، قرانشون سرجاش بوده

خدا چجوری میرسونه براشون.

مهمه برا خدا چقدر وقت بذاری تو زندگیت همونقدر هم جواب میگیری ازش.

مهم برکت اون پولس که متاسفانه بعضی از زندگی ها برکت ندارن