2777
2789
عنوان

بچه دوم

866 بازدید | 87 پست

یه پسر هشت ساله دارم خودمم رفتم تو چهل سال  ، فکر یه دونه بودن بچم خیلی اذیتم میکنه ، ولی نه توان مالیش دارم ونه جسمی وروحی ، شوهرمم علاقه نداره میگه همین یکی کافیه ، میگه تو نمیتونی امکانات این بچه روبه خوبی محیا کنی بعد فکر دومی هستی ودر ضمن سنمم زنگ خطره، ولی همش میگم آینده بچم چی میشه از تنهایی به کی رو کنه 

نه عزیزم شما بچت رو خوب بزرگ کن خودش اوکیه و تنها نمیمونه از پس همه چی هم بر میاد

ولی وقتی نه عصابش بود نه شرایط مالیش دوتا بچه افسرده داری به جای یه بچه سالم

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بشین زندگیتو بکن..دردسر برا خودت درست نکن

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
روزی بچه رو خدا میده نگران بی پولی نباس

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

عزیزم زمان قدیم نیست که مردم با این حرفا زندگی کنن 

توی واقعیت زندگی کنید 

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

میخوای چیکار واقعا ؟ یدونه زیادم هست یدونه شاد و تو رفاه بهتر از دوتا حسرتی و بی حوصله و بی پولیه 

مایی ک خواهر برادر داریم مگ کجارو گرفتیم به هیچ دردیم نمیخورن 😁

روانشناس آینده ...🧠 / کاش میفهمیدم چرا میترسید شناخته بشید مگه تو اینستا و واتس اپ از همه قایم میشید ک اینجا اینجوری میکنید 😂

پسرها اونقدر احساساتی نیستن که نیاز به خواهر برادر داشته باشن 

منم اگه بچه اولم پسر بود دومی رو نمی‌آوردم 

به نظرم دخترا نیاز به خواهر برادر دارن 

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه   

بااشه تو‌خدایی حرف میزنی ماهم میگیم چشم 

من گفتم خدام؟؟

گفتم بگو چشم؟

قرصاتو برو بخور