2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 866 بازدید | 87 پست
درسته هیچکس از گشنگی نمرده.. اما رفاه و آسایشی براشون فراهم نمیشه.. نمونش خونه خودمون که پدر مادرم م ...

ارره خب این درسته ولی فرق می‌کنه با این که آدم خودش کار بکنه کم نذارع.

وقتی تو صدتو میذاری بلاخره یه جا جواب میده

بعضیا یه جا میشینن میگن خب خدا بیاره بده

معلومه که نمیشه امکان ندارع

بییا ببرم منم اندازه موهای سر کل آدما بهت نشون بدم آدم های با ایمانی رو که بچه آوردن شرایطشونم خوب ن ...

تو امضات نوشتی عید که برم برای خودم لباس بخرم.. من تا حالا لباس عید برامون نخریدن هر وقت لباس ریش ریش میشدن و کف و اطراف کفش سوراخ و بعد از بارها دوختن اوراقی میشد یه کفشی گاهی نو گاهیم کهنه گیرمون میومد

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

اینجا هرکس یه نظری داره

بنابراین توی این تصمیم گیری مهم بیشتر سردرگم میشی عزیز دلم

بیشتر کاربرای اینجا مخالف هستن

ولی من اینطور فکر نمیکنم

من نظرم این هست که اگر قضیه ی مالی رو بخوایم در نظر بگیریم اولا هیچ زن و مردی نباید ازدواج کنن که کل عمرشون رو بدوعن دنبال پول برای خرج و مخارج زندگی

خونه ننه باباشون بشینن بهتره

باز اگه قضیه مالی رو بخوایم درنظر بگیریم همون یه دونه بچه رو هم هیچ زن و شوهری نباید بیارن

چون توی این شرایط بد اقتصادی بچه هزارو یک خرج داره

بنابراین صرفا بخاطر مساله اقتصادی درست نیست که این موهبت رو از دست بدی

ضمن اینکه من به عنوان یک مسلمان معتقدم هر فرزندی ،روزی خودش رو به همراهش داره

من خودم دوتا بچه دارم و امسال همسرم از کار بیکار شد

و متاسفانه کلی قرض بالا آوردیم اما به طرز عجیبی هرگز توی خرج و مخارج بچه ها گیر نکردیم به یاری خدا

هرچه زودتر اقدام کن عزیزم

برای فاصله سنی و تک فرزند بودن هم چند تا مثال از خانواده خودم برات میزنم

داشتن یک برادر یا خواهر هزااااربرابر بهتر از تنهایی و بی کسی هست

ما ۳ خواهریم یک برادر ته تغاری

مادر من هم وقتی ۴۰ سالش بود برادرم رو طی بارداری ناخواسته به دنیا اورد تفاوت سنی من و برادرم نزدیک ۲۰ سال هست

و قاعدتا با این فاصله زیاد نباید به درد هم میخوردیم

اما برعکس همین برادرم الان نزدیک ۱۷ سالش هست با این سن کمش چنان هوای منو داره که برای داشتنش خدارو هزاران مرتبه شکر میکنم

یکی از اشناهامون هم تک فرزند هست

فرزندش با خواهر دوم من همسن هست

همیشه معتقد بود من یه بچه دارم اما بهترین هارو براش فراهم کردم

الان ، هم خواهر من و هم بچه اون خانوم ، دوسال پیش کنکور دادن و یه شهر دیگه قبول شدن و رفتن دانشگاه

اون خانوم شدیدا دچار افسردگی شده و تنهایی روانشو بهم ریخته

اما مادر من سه تا بچه دیگه داره که دورو برش هستن ، ما بهش سر میزنیم و با رفتن اون خواهرم مشکل چندانی برای مادرم پیش نیومد به یاری خدا

پس برای پدر مادر هم داشتن بیش از یک فرزند خیلی بهتر هست

برای سن شما هم ، من پارسال مطب متخصص زنان و زایمان بودم یه خانومی تازه ازدواج کرده بود و توی سن ۴۳ سالگی بچه اولش رو باردار بود مشکلی هم نداشت

اصلا نگران نباش عزیزم

توکل کن برخدا

سریع برو مطب متخصص زنان پرونده پزشکی باز کن و آزمایشات اولیه رو انجام بده و به یاری خدا اقدام کن انشاالله خدا فرزندی سالم و صالح نصیبت کنه و یه روزی ، یه جایی چنان این بچه دوم به فریادت برسه که ازینکه به دنیا اوردیش خدارو هزاران مرتبه شاکر باشی

خدا پشت و پناه تو همسر و فرزندانت باشه انشاالله

ارره خب این درسته ولی فرق می‌کنه با این که آدم خودش کار بکنه کم نذارع. وقتی تو صدتو میذاری بلاخره ی ...

اینام حرفشون همینه شوهرش توان خودشو بیشتر نمی‌بینه که امکانات برا بچه های بیشتر فراهم کنه.. همه اینایی که با تک فرزندی موافقن همینو میگن که اگه توانایی رفاه و تربیت بچه دیگه ای داشتن میووردن

اینجا هرکس یه نظری داره بنابراین توی این تصمیم گیری مهم بیشتر سردرگم میشی عزیز دلم بیشتر کاربرا ...

اخخیششششش بلاخره یه آدم حسابی پیدا شد یه حرف درست بزنه🤲😇

الحمدلله ، الله اکبر 👏👏👏👏🤲🤲🤲🤲🤲

بنظر من اصلا اینطور نیست تنهایی هیچوقت ادمو سالم بار نمیاره  همه چی پول نیست

بهتره کلمه هیچوقت رو تصحیح کنید . انقدر قاطع نمیشه صد در صد یک گروه رو سالم یا ناسالم خوند. من خانواده مادریم خیلی تک فرزند دارن که با وجود شرایط فرهنگی یکسان با چند فرزندهای خانواده خیلی از اونا موفق تر هستن. هم توی تربیت هم درس و هم سلامت روان. بر عکسش هم تو خانواده پدرم داریم که یک خانواده سه فرزندی سه تا بچه فوق العاده موفق دارن اما برادرش با همون شرایط دوتا بچه خیلی معمولی. 

خیلی شرایط دست به دیت هم میده آدم رو موفق کنه که تک یا چند فرزندی بسیار نقشش کمرنگتر از اونا هست.

بااشه تو‌خدایی حرف میزنی ماهم میگیم چشم 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9521807/هرچی-برابچم-لباس-میخرم-بازم-لباساش-نو-نیستن?page=4 

این تاپیکو بخون ببین خدا چرا روزی به این خانم نمیده برای بچش لباس خوب بخره؟

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم
خدا خواسته بگی بهتر نیست؟ کلی آدم تو حسرت همینی ان که شما ناراحتی براش

بله درسته🌷

اُفَوّضُ اَمری اِلی اللّه خدایا ممنونم که خوشحالم کردی اللهم صل علی محمد وآل محمد باافتخار مامان پرنسس و پرنس😍😍
ناخواسته نگو .بگو خدا خواسته.انشالله ک با اومدنش کلی اتفاقای خوب برات میفته

میدونم حرفم اشتباهه ولی به همون خداقسم افسرده ام و دست خودم نیس خیلی دوس دارم شاد باشم ولی نمیتونم دعا کن برام 🌷🌷

اُفَوّضُ اَمری اِلی اللّه خدایا ممنونم که خوشحالم کردی اللهم صل علی محمد وآل محمد باافتخار مامان پرنسس و پرنس😍😍
چونکه این اعتقاد مال زمانیه که مردم 10 تا بچه میوردن و نمی تونستن احتیاجاتشون رو بر اورده کنن الان ...

اون بر میگرده به شعور کسایی که باهاشون در ارتباطن بعدشم بچه های کار اغلب بی پدر و مادرن یا کلا پدر و مادرشون برای این کارا اونا رو دنیا میارن 

و اینکه بدونین همه بچه های که در آینده موفق میشن اغلب اغلب توی سختی بزرگ شدن