اینجا هرکس یه نظری داره
بنابراین توی این تصمیم گیری مهم بیشتر سردرگم میشی عزیز دلم
بیشتر کاربرای اینجا مخالف هستن
ولی من اینطور فکر نمیکنم
من نظرم این هست که اگر قضیه ی مالی رو بخوایم در نظر بگیریم اولا هیچ زن و مردی نباید ازدواج کنن که کل عمرشون رو بدوعن دنبال پول برای خرج و مخارج زندگی
خونه ننه باباشون بشینن بهتره
باز اگه قضیه مالی رو بخوایم درنظر بگیریم همون یه دونه بچه رو هم هیچ زن و شوهری نباید بیارن
چون توی این شرایط بد اقتصادی بچه هزارو یک خرج داره
بنابراین صرفا بخاطر مساله اقتصادی درست نیست که این موهبت رو از دست بدی
ضمن اینکه من به عنوان یک مسلمان معتقدم هر فرزندی ،روزی خودش رو به همراهش داره
من خودم دوتا بچه دارم و امسال همسرم از کار بیکار شد
و متاسفانه کلی قرض بالا آوردیم اما به طرز عجیبی هرگز توی خرج و مخارج بچه ها گیر نکردیم به یاری خدا
هرچه زودتر اقدام کن عزیزم
برای فاصله سنی و تک فرزند بودن هم چند تا مثال از خانواده خودم برات میزنم
داشتن یک برادر یا خواهر هزااااربرابر بهتر از تنهایی و بی کسی هست
ما ۳ خواهریم یک برادر ته تغاری
مادر من هم وقتی ۴۰ سالش بود برادرم رو طی بارداری ناخواسته به دنیا اورد تفاوت سنی من و برادرم نزدیک ۲۰ سال هست
و قاعدتا با این فاصله زیاد نباید به درد هم میخوردیم
اما برعکس همین برادرم الان نزدیک ۱۷ سالش هست با این سن کمش چنان هوای منو داره که برای داشتنش خدارو هزاران مرتبه شکر میکنم
یکی از اشناهامون هم تک فرزند هست
فرزندش با خواهر دوم من همسن هست
همیشه معتقد بود من یه بچه دارم اما بهترین هارو براش فراهم کردم
الان ، هم خواهر من و هم بچه اون خانوم ، دوسال پیش کنکور دادن و یه شهر دیگه قبول شدن و رفتن دانشگاه
اون خانوم شدیدا دچار افسردگی شده و تنهایی روانشو بهم ریخته
اما مادر من سه تا بچه دیگه داره که دورو برش هستن ، ما بهش سر میزنیم و با رفتن اون خواهرم مشکل چندانی برای مادرم پیش نیومد به یاری خدا
پس برای پدر مادر هم داشتن بیش از یک فرزند خیلی بهتر هست
برای سن شما هم ، من پارسال مطب متخصص زنان و زایمان بودم یه خانومی تازه ازدواج کرده بود و توی سن ۴۳ سالگی بچه اولش رو باردار بود مشکلی هم نداشت
اصلا نگران نباش عزیزم
توکل کن برخدا
سریع برو مطب متخصص زنان پرونده پزشکی باز کن و آزمایشات اولیه رو انجام بده و به یاری خدا اقدام کن انشاالله خدا فرزندی سالم و صالح نصیبت کنه و یه روزی ، یه جایی چنان این بچه دوم به فریادت برسه که ازینکه به دنیا اوردیش خدارو هزاران مرتبه شاکر باشی
خدا پشت و پناه تو همسر و فرزندانت باشه انشاالله