2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 866 بازدید | 87 پست

من با اینکه اعتقاد دارم خدا روزی میده اما دلم نیس دومی رو بیارم نه بخاطر شرایط مالی .احساس میکنم ک در شرایط حاضر ب ظلمه ک ی بچه بی گناه رو وارد این دنیا کنیم ک بخواد بیاد با مشکلات دست و پنجه نرم کنه

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

دیروز صبح تو خیابون دو تا خواهر و بادر رو دیدم که مدرسه می رفتن.پسره با دم‌پایی و شلوار تو خونه ای بود. گتاه این بچه چیه که حتی لباس مناسب و کفش نداره که به مدرسه بره شمایی که معتقدی بچه بیارم‌خدا روزیشو میرسونه 

دختر پاییزم🍂

بررمیگرده به تربیت و ....سالم و درست  وقتی نمیتونید اینارو تامین کنید بله نباید بچه بیارید. و ...

همه ی ادم ها از این جامعه زخم خوردن

مگه کسایی که از زخم خوردن بقیه سودی بهشون میرسه

اونوقت تربیت ها اشتباهن؟

البته اره مشخصا بچه ای که شما تربیت کردی‌و کسی که شمارو تربیت کرد معلومه

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
بییا ببرم منم اندازه موهای سر کل آدما بهت نشون بدم آدم های با ایمانی رو که بچه آوردن شرایطشونم خوب ن ...

مغزت پوسیدس دست خودتم نیست .. 

دیگ نمیخونم ریپلایاتو موفق باشی 🙃🖤

روانشناس آینده ...🧠 / کاش میفهمیدم چرا میترسید شناخته بشید مگه تو اینستا و واتس اپ از همه قایم میشید ک اینجا اینجوری میکنید 😂

اونطور که معلومه شما تصمیمتو گرفتی که بچه نیاری و اگر ما هزاران دلیل عقلی و نقلی هم بیاریم شما بچه نمیخوای ...خب اگر دوست نداری شرایطشم نداری نیار دیگه

یا باید رو خودت کار کنی و قوی بشی و بچه بیاری

یا با عذاب وجدانی که خودت صحبتشو کردی بقیه زندگیتو بکنی

بنظر من اصلا اینطور نیست تنهایی هیچوقت ادمو سالم بار نمیاره  همه چی پول نیست

تنهایی از نظر هرکسی یه معنی میده

تربیت توسط پدر مادر شکل میگیره و همبازی میتونه از جای دیگه تامین بشه

من یکی از دوستام تک فرزنده و بخاطر تربیت درستی که داشت واقعااا از هممون اعتماد به نفسش بهتر بود و همه چیشم بهتر پیش رفت

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

اسی الان تو شرایطی ک گفتی فقط بالا بودن سنت برایبارداری مهمه.یعنی اولویت سلامتی خودته.تو بخوای بچه بیاری ک پسرت تنها نباشه اما مادری داشته باشه ک داغون و بی اعصاب باشه بدتر ظلم کردی در حق بچت.هر زایمان کلی باعث تحلیل رفتن بدنت میشه

مغزت پوسیدس دست خودتم نیست ..   دیگ نمیخونم ریپلایاتو موفق باشی 🙃🖤

بااشه تو که نمیخونی ولی آخرش میبینیم

همین شما روشنفکرا بدبختای جامعه میشید ما پوسیده هام یه روز موفق ها اونوقت مجبوری از جاتون بلند شین وایستین برا دیدن ماها .

ففقط میشه فهمید که شما حتی ایمانی نداری به خدا

شما کی هستی که به من میگی ایمان ندارم به خدا؟😂

اعتقادات من مختص خودم و خداس و ما داریم راجب زندگی انسان ها صحبت میکنیم اونم توی ایران

شستشو مغزی همینه دیگه تا چیزی میشه فقط تهش میگن به خدا اعتقاد نداری به قران اعتقاد نداری 

خود خدا عقل رو به ادم داده تا تفکر کنه

اوه چه شناختی از خدا خدا که مثل بنده هاش اهل بده بستون نیست .این کار رو کن تا فلان کار رو کنم برات ...

ارره خدا اهل بده بستون نیست ولی الکی هم به کسی چیزی نمی‌ده.

مثل آدمی که درس نخونده 

هیچ وقت نمره که نمیگیره