2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 866 بازدید | 87 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پسرها اونقدر احساساتی نیستن که نیاز به خواهر برادر داشته باشن  منم اگه بچه اولم پسر بود دومی ر ...

بچه دوم منم خودش خودکار اومد😐بچم جوری عجله داره نزاشت هنوز خواهرش حداقل دوسال بشه بعد خواهرش ۲۳ ام یکسال شد🤕

وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤دخترای نازم مامان تا ته مرگ عاشقتونه❤️۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 عزیزم زمان قدیم نیست که مردم با این حرفا زندگی کنن  توی واقعیت زندگی کنی ...

چه ربطی به زمان قدیم و حال هست 

بچه واقعا روزیرو با خودش میاره چندین مورد دیدم 

روزی بچه رو خدا میده نگران بی پولی نباس

اره فقط نمیدونم چرا میریم تو خیابون یه سری بچه تا کمر تو سطل اشغالن یه سریم تو چارراهن ..

اهان روزی اوناام اینجوریه ؟ اوکی حله 

روانشناس آینده ...🧠 / کاش میفهمیدم چرا میترسید شناخته بشید مگه تو اینستا و واتس اپ از همه قایم میشید ک اینجا اینجوری میکنید 😂

نه مشکل مالی دارم نه سنم زنگ خطره بچه دوممو ناخواسته باردارم حالم خیلییییییییییی بده 

اُفَوّضُ اَمری اِلی اللّه خدایا ممنونم که خوشحالم کردی اللهم صل علی محمد وآل محمد باافتخار مامان پرنسس و پرنس😍😍
میترسم یه روزی بگه مامان چرا اینکار کردی

من یه داداش دارم از خودم بزرگتره

تا دو سال پیش رابطمون یه جوری بود که انگار اصلا داداشی نداشتم و تک فرزند بودم

الانم که کلا توی شهر خودمون نیست

بچه تر که بودم همیشهه با مامانم دعوا میکردم که من یه خواهر میخوام

ولی الان بزرگتر که شدم فهمیدم واقعا دوتا هم زیاده

اگه بچت همبازی داشته باشه یا خودت باهاش مرتب‌کار کنی و وقت بذاری اصلا از این اذیتیا نمیکشه

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
اها روزی بچه های اشغال جمع کنم خدا داده ؟  اگ مامان اون بچه ام موقع به دنیا اوردنش همین فکرو د ...

ب نظرات هم احترام بزارید.روزی همه آدمارو خدا میده دیگه .هرکس با باورهای خودش زندگی میکنه.فکر کن تو اعتقاد داری ک اگر بچه بیاری خدا روزیشو میده مثل قانون جذب و همینم میشه.حالا یکی هم میگه من اصلا شرایط مالی ندارم و نمیارم

اره فقط نمیدونم چرا میریم تو خیابون یه سری بچه تا کمر تو سطل اشغالن یه سریم تو چارراهن .. اهان روزی ...

خددا میگه از شما حرکت از من برکت .

بچه تنها نمیتونه از پس خودش بربیاد اونا پدر و مادر بی مسئولیت داشتن تقصیر خداس؟

خدا خودش وعده داده اگه بچه بدم روزیشم میدم.

بچه دوم منم خودش خودکار اومد😐بچم جوری عجله داره نزاشت هنوز خواهرش حداقل دوسال بشه بعد خواهرش ۲۳ ام ...

شاید یکم برات سخت بشه ولی برا بچه هات عالی میشه به نظرم 

به سلامتی دنیا بیاد ان شالله

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه   

شاید یکم برات سخت بشه ولی برا بچه هات عالی میشه به نظرم  به سلامتی دنیا بیاد ان شالله

ممنونم همچنین کوچولو شما

وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤دخترای نازم مامان تا ته مرگ عاشقتونه❤️۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔