2777
2789
عنوان

الان دیگه می دونم چه اتفاقی افتاده

| مشاهده متن کامل بحث + 1639 بازدید | 83 پست

وقتی پسرم اومد گفت زن اون دوستش بیست و چهار ساعته با بابا در تماس تصوریه و با پوشش راحت که شوهره هم در جریانه و کلی جزییات مشکوک دیگه 

من هنوز نفهمیدم تو کشوری که سرانه مطالعه‌اش یک دقیقه‌ام نیست، اینهمه روشنفکر تو مهمونی‌های فامیلیش از کجا میاد؟؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثلا در قالب روشنفکری و دوستانه و این جیزا که شعر با هم می خوندن و آشپزی بهش یاد می داده و البته ساعتهای زیادی هم پشت درهای بسته بوده که گوشیو به شدت از پسرم قایم می کرده و کوشیو رو بر می گردونده یا وقتی می رفتن شهرستان پسرمو می ذاشته پیش اون مرده و ساعتها با زنه دوتایی بیرون می رفتن و پیج شخصی زنه رو فالو کرده بود و زیر پستهای کاری اش هم قلب و این چیزا و چیزهای مشکوکتر 

من هنوز نفهمیدم تو کشوری که سرانه مطالعه‌اش یک دقیقه‌ام نیست، اینهمه روشنفکر تو مهمونی‌های فامیلیش از کجا میاد؟؟؟؟

مشکوکترینش هم این بوده که یه بار که پسرم و باباش تو ماشین بودن زنه زنگ می زنه و صدا تو ماشین از مونیتور پخش میشه 

زنه حدود چند دقیقه فقط نفس نفس می زده 

پسرم می پرسه این چرا این جوری می کنه که زنه صدا ی پسرمو میشنوه و ساکت میشه و همسرمم میکه بعدا بهت زنگ می زنم و قطع میکنه و بعد که باز پسرم می پرسه جریان چی بود 

تو جواب میگه فلانیه دیگه با من شوخی داره داشته شوخی می کرده 

دوستش چه بی غیرت بوده 

فکر کنم عمدا خودش اینجوری جور کرده شاید هم علتش ناتوانی ای چیزی بوده که زنش هنوز باکره بوده ۱۴ سال

مرده بکارا زنه رو زده شوهرت؟

اره 

شوهرم بعد که پسرمو اورد پیش من خودش تا ماهها رفت و اون شهرستان مونده بود احتمالا خونه همون دوستش 

پسرت چند سالشه؟

۱۵ سالش بود پارسال موقع این اتفاقات

چطور دقیق فهمیدی اینکارو کرده؟

میگم حالا