2777
2789
عنوان

الان دیگه می دونم چه اتفاقی افتاده

| مشاهده متن کامل بحث + 1639 بازدید | 83 پست
۱۵ سالش بود پارسال موقع این اتفاقات

تروخدا پسرتو نزار ببره خیلی گناه داره یه وقت زیر دست این اشغالا بلایی سرش میاد پسرت بزرگه یادش بده که خودش نره

امروز ۱۶ دی ماهِ سال نود و نه هجری شمسیه، فصل بد خاکستری تموم شده و بهارِ افتابیِ آرزوهایِ بلند پرواز تو راهه❤🌹🍀...من خیلی خوشحال تر از روزا و سال های قبلم چون فهمیدم هیچ چیز و هیچ کس و هیچ موقعیتی بدِ مطلق نیست، زندگی لحظه به لحظش درسه!خدای مهربونم بلند پرواز چشم امیدش به توئه😍من اون پنجره رو رو به منظره دشت های سرسبز باز میکنم💖💪امروز ۱۶دی ماه هزار و چهارصدِ من تو مسیری هستم که باید باشم هنوز اول راهم اما تو راه درستی قدم گذاشتم.روزهای سختی رو پشت سر گذاشتم که میگفتم مگه بدتر از اینم میشه؟ اما من از همشون عبور کردم و رو خودم تمرکز کردم.خدای خوبم من همیشه بودنت و حس کردم ازت ممنونم که کمکم میکنی باتمام وجود سپاس گذارم❤همه چیز بهتر و بهتر میشه و من میرسم به ارزوم.از این عشق و اشتیاق دنیایی میسازم به وسعت قلبم🌱❤من دوباره جوانه زدم...و این شروع سبز شدنه...دوستت دارم بلندپرواز

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب یه چیزهایی عجیب بود اون همه رفتن و اشتیاق برای رفتن به یه شهرستان دور و ماهها موندن تو خونه پنجاه متری با دوستش و زنش 

تماسهای تصویری و این چیزها و چیزهایی که پسرم دیده بود و شنیده بود 

اما شوهرم هم همچنان گاهی پیغام پسغامی می فرستاد واسه تمکین و اقدامی هم واسه طلاق دیگه نکرده بود 

من هنوز نفهمیدم تو کشوری که سرانه مطالعه‌اش یک دقیقه‌ام نیست، اینهمه روشنفکر تو مهمونی‌های فامیلیش از کجا میاد؟؟؟؟
ولی اسی تو قسمت مهم ماجرای این زن و شوهر رو نمیدونی ظاهرا😑

یعنی چی؟

من هنوز نفهمیدم تو کشوری که سرانه مطالعه‌اش یک دقیقه‌ام نیست، اینهمه روشنفکر تو مهمونی‌های فامیلیش از کجا میاد؟؟؟؟
خب یه چیزهایی عجیب بود اون همه رفتن و اشتیاق برای رفتن به یه شهرستان دور و ماهها موندن تو خونه پنجاه ...

شوهرت شغل نداره بیکاره؟

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
تروخدا پسرتو نزار ببره خیلی گناه داره یه وقت زیر دست این اشغالا بلایی سرش میاد پسرت بزرگه یادش بده ک ...

نه دیگه نرفته اصلا

شوهرت شغل نداره بیکاره؟

شغل داره درآمد خیلی عالی هم داره اما نیاز به حضور نداره

تا مدتها که شهرستان بود و هیچ خبری هم نداشتم ازش و بعد یه مدت که اومد تهران زیر نظر گرفتم دیدم هر شب با این زنه آنلاینن تو واتساپ غیر تصویری و صوتی ها که نشون نمی داد یعنی تقریبا کل روز 

به خواهرش و اینا هم گفتم جریانو اونها باور نکردن و پیگیر نشدن 

اینم بگم که شوهرم منو بلاک کرده بود و شماره منم داده بود زنه بلاک کرده بود و نمی دونست من از طریق دیگه ای آنلاینهاشونو چک می کنم و خبر دارم 

یعنی رابطه سه نفره داشتن؟

راستش به این هم مشکوکم