2777
2789
عنوان

الان دیگه می دونم چه اتفاقی افتاده

| مشاهده متن کامل بحث + 1639 بازدید | 83 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطوری تو خونه مادر پسره بودن کسی چیزی بهشون نمیگفت اینا اینجا چه میکنن تو خونه زنو شوهر جوون؟

یه آپارتمان که اینها طبقه اولش بودن و مادره طبقه آخر حتما از بودن یه مرد غریبه به این مدت طولانی اعتراضی داشته و یا زندگی این زن بعد طلاق با دو تا مرد براش عجیب بوده از جزییات خبر ندارم ولی این طور نیست که مادرش که خیلی پیره نفوذی روشون داشته باشه

من هنوز نفهمیدم تو کشوری که سرانه مطالعه‌اش یک دقیقه‌ام نیست، اینهمه روشنفکر تو مهمونی‌های فامیلیش از کجا میاد؟؟؟؟
حالا شوهرت با کی میخواد ازدواج کنه؟خانواده شوهرت باهات در تماسن؟

تا قبل طلاق بودند ولی از بعد از دادخواست طلاق دیگه نه 

نمی دونم با کی می خواد اردواج کنه فقط پرسیدم با این خانومه می خواد ازدواج کنه گفت نه روز محضر که خبر جدایی اونا رو داد پرسیدم گفتم به هوای تو طلاق گرفته گفت نه 

من هنوز نفهمیدم تو کشوری که سرانه مطالعه‌اش یک دقیقه‌ام نیست، اینهمه روشنفکر تو مهمونی‌های فامیلیش از کجا میاد؟؟؟؟
تا قبل طلاق بودند ولی از بعد از دادخواست طلاق دیگه نه  نمی دونم با کی می خواد اردواج کنه فقط پ ...

شوهر شما جو گیر شده و زمینه ضعف جنسی هم داشته .مثلا خواسته بگه تو نتونستی (به دوستش)من انجام دادم.فکر نمی‌کرده شما سفت و محکم سر موضع خودتون باشید.

شوهر شما جو گیر شده و زمینه ضعف جنسی هم داشته .مثلا خواسته بگه تو نتونستی (به دوستش)من انجام دادم.فک ...

دقیقا با افتخار همین جوری تعریف کرده واسه دوست مشترکشون  االبته بدون این که نام ببره 

زنی رو چهارده سال باکره مونده بوده خونه شوهرش تو دومین دیدار ... 

حالا فکر نکنید تحفه ای هم بودها خیلی عجیبه زنه چی دیده توی این که تو دومین دیدار همچین اتفاقی بینشون افتاده و عجیبتر اینه که شوهره چه نقشی داشته چون مطمئنا بی اطلاع نبوده 

کلا نرمال نبودن  خداروشکر که جداشدید  بهشون فکرنکن

به قول پسرم مگه چند تا تو دنیا این جور آدم مریض پیدا میشه که صاف تو اون دوره خوردن به تور ما 😔

به قول پسرم مگه چند تا تو دنیا این جور آدم مریض پیدا میشه که صاف تو اون دوره خوردن به تور ما 😔

اره متاسفانه.

انشالله از این به بعد موقعیت های و آدم های عالی سرراهتون باشن