2777
2789
عنوان

الان دیگه می دونم چه اتفاقی افتاده

1639 بازدید | 83 پست

پارسال همین موقع های مهر بود که تو گوشیه شوهرم دیدم با همکلاسی قدیمش که یک سالی بود چت می کردن خیلی چیزها پاک شده و تماسهاشون صوتی و تصویری شده 

من هنوز نفهمیدم تو کشوری که سرانه مطالعه‌اش یک دقیقه‌ام نیست، اینهمه روشنفکر تو مهمونی‌های فامیلیش از کجا میاد؟؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی سوال کردم زد به قهر و غذا نخوردن و به جای توضیح دادن به من رفته بود با دختره دست به یکی کرده بود و اونم دیگه پیام نمی داد ولی خوب بیرون خونه معلوم بود باهاش در تماسه 

من هنوز نفهمیدم تو کشوری که سرانه مطالعه‌اش یک دقیقه‌ام نیست، اینهمه روشنفکر تو مهمونی‌های فامیلیش از کجا میاد؟؟؟؟

بعدش گذاشت از خونه رفت و بعد یه مدت هم اومد وسایلش رو برد و دادخواست طلاق داد 

بی سابقه نبود خیانت و چت کردنش چند بار مچشو گرفته بودم در حد چت و هیزی و این چیزا زیاد داشت  

تو همین حین رفت و آمدش با یه دوست دیگه اش توی یه شهرستان خیلی زیاد شده بود یه دوست قدیمی دوران دانشگاه که زن داشت اما بچه نداشت قبلا هم به شوهرم گفته بود که با زنش از اول رابطه نداشته و بعد از ۱۴ سال هنوز زنش باکره است البته رابطه داشتن ولی نه رابطه معمول

بعد سه چهار باری که رفته بود شهرستان خونه این دوستش اومد پسرمو برد پیش خودش 

هدفش از دادخواست طلاق این بود که من کوتاه بیام و حق طلاق و خونه ای که به نامم بود بهش بدم که موفق نشده بود حالا با بردن پسرم می خواست هر جوری شده من کوتاه بیام 

دو ماه و نیم پسرمو نگه داشت چه نگه داشتنی نه درس نه تغذیه نه بهداشتی و باز هم همچنان با پسرم چند بار به اون شهرستان و خونه دوستش می رفت این شهرستان که میگم هشت نه ساعت فاصله بود توی زمستون حتی شده بود توی برف بمونن 

اصرارش واسه رفتن به اون شهرستان عجیب بود 

تو این مدت هم دوبار اومد و خواست برگردم ولی به همون شرط پس دادن خونه و حق طلاق که قبول نکردم

بعد دو ماه و نیم دادخواست طلاقشو پس گرفت و پسرم رو برگردوند 

من دوست شوهرتو شناختم! اونا ماجرا داشتن🤦🏻

منظورت چیه که شناختیش؟