2777
2789
عنوان

لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 1647 بازدید | 47 پست

رژیم غذایی بگیر از مربیت 

برو بدنسازی سنگین کار کن به خصوص تمرینات پارو سنگین بزن که متابولیسم و افزایش میده 

شب سروقت بخواب 

ویتامین بخور و بعد نهار امگا 3

قبل باشگاه اسپرسو 

شکر حذف 

از ساعت دو ظهر به بعد میوه و برنج و کربوهیدرات ممنوع

یه هدف خیلیییی بزرگ دارم برام دعا کنید عشقا💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اینجوری تو باشگاه به مشکل میخوری من گاهی 2000 تا طناب میزنم جدای ورزش اصلیم

ماشالا میدونی 2000تا خیلیه من اگ بتونم روزی 1000 تا بزنم و باشگاه برم لاغر لاغر میشم

ماشالا میدونی 2000تا خیلیه من اگ بتونم روزی 1000 تا بزنم و باشگاه برم لاغر لاغر میشم

آره یه مربی خوب پیدا کن چون مربی داره برات برنامه ورزشی مینویسه و اونه که تصمیم میگیره هیکلت چه شکلی بشه پس بدون تحقیق نرو

هوا ک بهتر بشه هم باشگاه هم طناب هم دوییدن

نه جدای باشگاه تمرین نکن متابولیسم بدن پایین میاد به مرور و اینجوری وزنت استپ میکنه باشگاه و رژیم کافیه شماهم زیاد اضافه ندارید عجله نکنید

آره یه مربی خوب پیدا کن چون مربی داره برات برنامه ورزشی مینویسه و اونه که تصمیم میگیره هیکلت چه شکلی ...

دوس دارم سنگین کار کنم دوس دارم ب خودم سخت بگیرم متوجه منظورم میشی دلم میخواد انقد. ب خودم سخت بگیرم تا ب خواسته هام برسم از وزن 75 شدم 66

آره یه مربی خوب پیدا کن چون مربی داره برات برنامه ورزشی مینویسه و اونه که تصمیم میگیره هیکلت چه شکلی ...

برا پهلو چی خوبه من قدم ۱۶۳ هست وزنم ۶۷.۵

الان ۶ ۷ کیلو اضافه وزن دارم میدونم ولی وقتاییم که لاغرم بازم پهلو دارم کلا پوست و گوشتم شله

دوس دارم سنگین کار کنم دوس دارم ب خودم سخت بگیرم متوجه منظورم میشی دلم میخواد انقد. ب خودم سخت بگیرم ...

میفهمم من الان خودمم دارم سخت میگیرم

برا پهلو چی خوبه من قدم ۱۶۳ هست وزنم ۶۷.۵ الان ۶ ۷ کیلو اضافه وزن دارم میدونم ولی وقتاییم که لاغرم ...

شما باید بدنسازی کار کنید تا چربی هاتون آب بشه و عضله سازی کنید سفت بشه 

برای پهلو هم هیچی به اندازه رژیم مهم نیست ، 70 درصد رژیم بعدش ورزشه 

شما برید باشگاه مربی براتون برنامه می نویسه برای هر قسمت بدن جداگانه 

سعی کنید تمرینات پا رو سنگین بزنید که چربی شکم و آب میکنه و بدن میاد رو فرم