2777
2789
عنوان

لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 1647 بازدید | 47 پست

رژیم غذایی بگیر از مربیت 

برو بدنسازی سنگین کار کن به خصوص تمرینات پارو سنگین بزن که متابولیسم و افزایش میده 

شب سروقت بخواب 

ویتامین بخور و بعد نهار امگا 3

قبل باشگاه اسپرسو 

شکر حذف 

از ساعت دو ظهر به بعد میوه و برنج و کربوهیدرات ممنوع

یه هدف خیلیییی بزرگ دارم برام دعا کنید عشقا💞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب اینجوری تو باشگاه به مشکل میخوری من گاهی 2000 تا طناب میزنم جدای ورزش اصلیم

ماشالا میدونی 2000تا خیلیه من اگ بتونم روزی 1000 تا بزنم و باشگاه برم لاغر لاغر میشم

ماشالا میدونی 2000تا خیلیه من اگ بتونم روزی 1000 تا بزنم و باشگاه برم لاغر لاغر میشم

آره یه مربی خوب پیدا کن چون مربی داره برات برنامه ورزشی مینویسه و اونه که تصمیم میگیره هیکلت چه شکلی بشه پس بدون تحقیق نرو

هوا ک بهتر بشه هم باشگاه هم طناب هم دوییدن

نه جدای باشگاه تمرین نکن متابولیسم بدن پایین میاد به مرور و اینجوری وزنت استپ میکنه باشگاه و رژیم کافیه شماهم زیاد اضافه ندارید عجله نکنید

آره یه مربی خوب پیدا کن چون مربی داره برات برنامه ورزشی مینویسه و اونه که تصمیم میگیره هیکلت چه شکلی ...

دوس دارم سنگین کار کنم دوس دارم ب خودم سخت بگیرم متوجه منظورم میشی دلم میخواد انقد. ب خودم سخت بگیرم تا ب خواسته هام برسم از وزن 75 شدم 66

آره یه مربی خوب پیدا کن چون مربی داره برات برنامه ورزشی مینویسه و اونه که تصمیم میگیره هیکلت چه شکلی ...

برا پهلو چی خوبه من قدم ۱۶۳ هست وزنم ۶۷.۵

الان ۶ ۷ کیلو اضافه وزن دارم میدونم ولی وقتاییم که لاغرم بازم پهلو دارم کلا پوست و گوشتم شله

دوس دارم سنگین کار کنم دوس دارم ب خودم سخت بگیرم متوجه منظورم میشی دلم میخواد انقد. ب خودم سخت بگیرم ...

میفهمم من الان خودمم دارم سخت میگیرم

برا پهلو چی خوبه من قدم ۱۶۳ هست وزنم ۶۷.۵ الان ۶ ۷ کیلو اضافه وزن دارم میدونم ولی وقتاییم که لاغرم ...

شما باید بدنسازی کار کنید تا چربی هاتون آب بشه و عضله سازی کنید سفت بشه 

برای پهلو هم هیچی به اندازه رژیم مهم نیست ، 70 درصد رژیم بعدش ورزشه 

شما برید باشگاه مربی براتون برنامه می نویسه برای هر قسمت بدن جداگانه 

سعی کنید تمرینات پا رو سنگین بزنید که چربی شکم و آب میکنه و بدن میاد رو فرم