2777
2789
عنوان

عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 40 پست
فامیلای نزدیک همه توی آرایشگاهن و بعد هم که میان تالار نمیشینن که نزدیک یا دور بودن مهم باشه ، همش د ...

اره دیگ بالاخره یک جا براخودشون میگیرن ک...... من میخوام  ساعت ۷ برم کمکم کنید.......چیکا کنم

درخواست دوستی ممنوووووووع باز زبون خوش میگم گلا خوشگلا درخواست ندین ❤️
اره دیگ بالاخره یک جا براخودشون میگیرن ک...... من میخوام  ساعت ۷ برم کمکم کنید.......چیکا کنم

خب ، حالا چی بگیم به شوهرت که راضی بشه 

مادر شوهرت اینا هم دعوتن ؟یا کسی ازفامیل شوهرت هم اونجا هست .

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آخه زود بری چیکار کنی ؟ آرایشت هم خراب میشه ، لباست هم از اون حالت محکم و تمیز خارج میشه که دو ساعت ...

ن اخه ما از اون خانوادهاش نیستیم ک تو فیلم بدون پوشش بریم برقصیم اصلا تو فیلمش نمیرقصیم فقط محارم.....

خب ، حالا چی بگیم به شوهرت که راضی بشه  مادر شوهرت اینا هم دعوتن ؟یا کسی ازفامیل شوهرت هم اونج ...

ووووییییی نه خدا نکنه نه خدا روشکر دعوت نیستن.شما اینجور مواقع چیکا میکنین خب

ن اخه ما از اون خانوادهاش نیستیم ک تو فیلم بدون پوشش بریم برقصیم اصلا تو فیلمش نمیرقصیم فقط محارم... ...

خب پس تمام مدت که فیلمبردار دارن میخوای بشینی 

به شوهرت همینو بگو ،بگو من که نمیخوام برم وسط برقصم میخوام توی محیط باشم و فامیل را ببینم و صحبت کنیم 

خب پس تمام مدت که فیلمبردار دارن میخوای بشینی  به شوهرت همینو بگو ،بگو من که نمیخوام برم وسط ب ...

تمام وقتم ک فیلم‌بردار نیست فقط همون تایمی ک عروس دوماد وارد میشن و مراشم رقص کادو شاباش بعدش دیگه دموماد بره سمت مردونه دیگه فیلمم نمیگیرن

من خب به حرف شوهر گوش میدم ولی خودمو غمگین نشون میدم و میگم هاااا دلم میخواست برم اونجا 

اره منم چاره دیگه ای ندارم اونم میگه ولش تو همه جا دلت میخواد باشی خخخخ.....