2777
2789
عنوان

گرم کردن رحم

43571 بازدید | 50 پست

سلام چه راه‌هایی برای گرم کردن رحم میشناسید؟ انتقال جنین میخوام انجام بدم میخام قبلش رحمم حسابی گرم شده باشه تا خونرسانی به جنین بهتر انجام بشه

آی_وی_اف# انتقال# رحم# بارداری# جنین#  

آندومتر رحمت چنده؟؟؟

سیاهدانه عزیزم زیر شکمت بمال اگ حس کردی داغ شد یعنی گرم شده ولی حواست باشه زیادی هم گرمی برای رحم خوب نیست

خدای تورو نمیدونم ولی خدای من خداییکه به مو میرسونه ولی پاره نمیشه خدا جونم من به قلمت ایمان دارم میدونم هوامو داری پس توکل به خودت انشالله که حاجت روا بشم 🤲🦋😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاچی میگن خیلی خوبه. رحم رو پاک میکنه دهانه رحمو محکم میکنه و. گرم نگه میداره طبع گرمی دارع.  واسه بعد زایمان درست میکنن واسه خانمی که زایمان کرده

میشه واسم یه صلوات بفرستید❤️

من ای وی اف نکردم ولی قبل آی یو آی تا سه ماه کمرم رو با این کمربند های کشی که مخصوص کلیه درد و ایناست میبستم 

فقط وقتی میخواستم برم بیرون در میاوردم 

هر روز به مدت پنج دقیقه رحم و تخمدان رو با روغن سیاهدانه ماساژ میدادم 

هر روز صبح ناشتا مخلوط عسل و ساهدانه میخوردم 

یه کاچی درست میکردم مثل بمب هسته ای بود 

هر روز یه کاسه کوچولو ازش میخوردم 

کاربری دست ۳۷۴ نفر است😌 

آندومتر رحمت چنده؟؟؟ سیاهدانه عزیزم زیر شکمت بمال اگ حس کردی داغ شد یعنی گرم شده ولی حواست باشه زیا ...

چند خوبه؟

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم
چند خوبه؟

بستگی دداره چندمین روز سیکلت باشه برا من ۱۰ میگن خوبه چون میخوای ای وی اف کنی فک کنم میگن باید بالای ۸ باشه

خدای تورو نمیدونم ولی خدای من خداییکه به مو میرسونه ولی پاره نمیشه خدا جونم من به قلمت ایمان دارم میدونم هوامو داری پس توکل به خودت انشالله که حاجت روا بشم 🤲🦋😍
بستگی دداره چندمین روز سیکلت باشه برا من ۱۰ میگن خوبه چون میخوای ای وی اف کنی فک کنم میگن باید بالای ...

برامن روز ۱۳سیکل این بود خوبه؟

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم
برامن روز ۱۳سیکل این بود خوبه؟

فک کنم خوبه گلم برا من فک کنم ۹ پریودیم بود  ولی باز اگ میخوای مطمن  بشی به دکترت نشون میدادی بالاخره اونا بهتر میدونن

گلم منم میخوام ای وی اف کنم لوله هام التهاب دارن شما چرا ای وی اف میکنی هزیش چقدر شده؟؟؟؟؟ تهرانی

سلام گلم . مخلوط سیاهدونه عسل باید به چه نسبتی باشه؟

بعضی ها از قبل اماده میکنن .ولی اشتباهه چون ممکنه سمی بشه 

سیاهدانه بخر قشنگ بشور بریز تو صافی ابش بره 

پهن کن رو سفره تمیز 

یکی دو روزه خشک میشه 

بعد بریز تو شیشه ی تمیز 

هر روز صبح ناشتا نصف قاشق چایی خوری ساهدانه رو بریز تو دهنت و با دندونات لهش کن .طعمش خوب نیست ولی به خاصیتش فکر کن 

وقتی لهش کردی نصف قاشق غذاخوری عسل بریز تو دهنت و باهم قورتش بده 

من و شوهرم هر دو ناشتا میخوردیم . بعدش هم به شوهرم یه استکان (نصفش عرق کاسنی و نصفش اب ) میدادم بخوره

کاربری دست ۳۷۴ نفر است😌 

من چای ماسالا خوردم قبل انتقال . و کلا چند ماه میخوردم حتی قبل از تخمک کشی . روغن درمانی اصلا انجام ...

ممنونم . من جنین فریز دارم. قبلا تخمک کشی کردم. دوبار انتقال دادم منفی شده. هربار یه جنین پنج روزه بلاست. میخام به دکترم بگم این سری دو سه تا حتما انتقال بدن. هم پنج روزه هم سه روزه. شما چند روزه بود و چندتا انتقال. دادین چندتاش گرفت؟