2777
2789
عنوان

گرم کردن رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 43839 بازدید | 50 پست
فک کنم خوبه گلم برا من فک کنم ۹ پریودیم بود  ولی باز اگ میخوای مطمن  بشی به دکترت نشون مید ...

من الانو نمیدونم نرفتم سونو ولی انتقال قبلی هام فکر کنم ۹ و اینا بود

بعضی ها از قبل اماده میکنن .ولی اشتباهه چون ممکنه سمی بشه  سیاهدانه بخر قشنگ بشور بریز تو صافی ...

سیاهدانه و عسل رو قبل انتقال دوم میخوردم . شبها هم قبل خواب روغن سیاهدانه میمالیدم ولی بازم منفی شد 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ای وی اف نکردم ولی قبل آی یو آی تا سه ماه کمرم رو با این کمربند های کشی که مخصوص کلیه درد و ایناس ...

توی کاچی چیا ریختی ؟ من فقط آب و شکر و آردش رو بلدم. ادویه هم تخم گشنیز و دیگه چی بریزم؟

من الانو نمیدونم نرفتم سونو ولی انتقال قبلی هام فکر کنم ۹ و اینا بود

مشکلت چی بود راستی هزینه ای وی اف چقدر توروخدا سخته ؟؟؟؟؟ به منم بگو

خدای تورو نمیدونم ولی خدای من خداییکه به مو میرسونه ولی پاره نمیشه خدا جونم من به قلمت ایمان دارم میدونم هوامو داری پس توکل به خودت انشالله که حاجت روا بشم 🤲🦋😍
توی کاچی چیا ریختی ؟ من فقط آب و شکر و آردش رو بلدم. ادویه هم تخم گشنیز و دیگه چی بریزم؟

این کاچی خیلی فرق داره 

با پودر جوانه گندم درست میشه 

توش هم مغز آجیل باید بریزی 

اصلا شکر نریز 

به جای شکر نبات باید بریزی

کاربری دست ۳۷۴ نفر است😌 

من فولیکولام ریز بود . کدوم شهر هستید ؟  من دولتی انجام دادم با داروهاش کلا زیر ۵ تومن شد  ...

وواقعآ ۵ تومان؟؟؟؟؟ الان بارداری گلم من تهرانم

خدای تورو نمیدونم ولی خدای من خداییکه به مو میرسونه ولی پاره نمیشه خدا جونم من به قلمت ایمان دارم میدونم هوامو داری پس توکل به خودت انشالله که حاجت روا بشم 🤲🦋😍

شکر نریز تو کاچی نبات بریز با روغن حیوانی که خیلی خوبه

اره . تخمک کشی ۵۰۰ . انتقال ۸۰۰ . داروها و ازمایش ها هم بقیش . فک کنم شد ۴ میلیون و ششصد .  بل ...

خخداروشکر عزیزم انشاللههههه صحیح وسالم دنیا بیاد برات دوقلو داری یا یدونه؟؟؟؟ من فعلا نرفتم میخوام برم من لوله هام التهاب دارن بستگی فک کنم به این داره هزینه مشکل چی باشه راستی کدوم شهری خیلی ارزون شدع کاش برا منم نهایت ۱۰ تومان در بیاد انشالله مثل شما مامان بشم من فولیکول هام خوبن

خخداروشکر عزیزم انشاللههههه صحیح وسالم دنیا بیاد برات دوقلو داری یا یدونه؟؟؟؟ من فعلا نرفتم میخوام ب ...

ممنونم عزیزم . یدونه دارم خداروشکر . سلامت باشی ❤❤❤ . مراکز دولتی بری گرون نمیشه . من از قبل تخمک کشی خیلی رعایت کردم . مواد عذایی فست فود نخور . کافئین نخور . سس مایونز نخور . کنسرو نخور . میوه و سبزی جات خیلی زیاد بخور . خیلی . و به همسرتم بگو میره دستشویی خودشو با اب سرد بشوره . 

مشکلت چی بود راستی هزینه ای وی اف چقدر توروخدا سخته ؟؟؟؟؟ به منم بگو

شوهرم اسپرمش ضعیف بود منم تنبلی تخمدان خفیف داشتم. با دارو جفتمون مکشلمون حل شد ولی باردار نشدم. البته سال۹۹ بعد سه سال اقدام باردار شدم ولی زیر دوماه سقط خودبخودی شد. پارسالم گفتن آندومتریوزم شاید از اینه که نمیشم عمل لاپاراسکوپی کردم . ولی بازم نشد‌ دیگه چون ۳۳ سالم هست گفتن وقت تلف نکن ivf کن. که متاسفانه دوبار انتقال دادن ولی منفی شد. بعد انتقال اول آزمایش ایمنی دادم فهمیدیم مشکل خودایمنی هم دارم باید قبل انتقال داروهای تضعیف ایمنی مصرف کنم. دعا کنید این سری مثبت بشه . هزینه ivf من اردیبهشت انجام دادم و اصفهان. خود بیمارستان ۱۴ تومن گرفت که با داروهاش و سونو و آزمایشها قبلش ۱۸ تومنی شد. انتقال دومم ۴ تومن شد 

این کاچی خیلی فرق داره  با پودر جوانه گندم درست میشه  توش هم مغز آجیل باید بریزی  ...

عزیزم میشه نحوه درست کردنش از اولش بهم بگی‌ راستش تاحالا خودم کاچی درست نکردم. 

عزیزم میشه نحوه درست کردنش از اولش بهم بگی‌ راستش تاحالا خودم کاچی درست نکردم. 

کره محلی باید توش بریزی 

ولی کاچیش خیلی قوی و سنگینه 

دیواره رحم رو هم قوی میکنه 

باشه الان میفرستم 

فقط مغز ( گردو ، بادام ، بادام هندی، فندوق ، پسته ) از هر کدوم ۵۰ گرم یا ۱۰۰ گرم بگیر 

اسیاب کن ، نزار له بشه .حالت نیم کوب شده ، جوری که زیر دندون بره 

امادش کن بریز تو نایلون بزار فریزر 

تا اینجای کار رو بخون تا برم دستورشو بنویسم 

کاربری دست ۳۷۴ نفر است😌 

مغز نیم کوب و پودر( گردو،پسته،فندق،بادوم درختی و هندی) ۱۰۰ گرم
نبات خورد شده یک لیوان (سر پر باشد شیرین میشه ، یکم سرخالی باشه بهتره)
آب سه لیوان و نصف
کره محلی ۱۰۰ گرم 
پودر جوانه گندم یک لیوان 
گلاب نصف لیوان
زعفران دم کرده به میزان دلخواه
پودر هل نصف قاشق چایی خوری( اختیاری)

آب و نبات رو میزاریم رو حرارت تا جوش بیاد.چند دقیقه که قل زد خاموش میکنیم زعفرون و گلاب اضافه میکنیم 
تو یه قابلمه دیگه کره رو آب میکنیم بعد پودر جوانه گندم اضافه میکنیم .سه دقیقه تفت بدیم کافیه 
بعد شربت آماده شده رو میریزیم داخلش ، چهار مغز و هل رو اضافه میکنیم .تند تند هم میزنیم تا به قوام دلخواه برسه 
تمام

کاربری دست ۳۷۴ نفر است😌