2777
2789
عنوان

گرم کردن رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 43878 بازدید | 50 پست
یخ منظورم خود یخ نیستا. کول پد . آره دیگه کلا باید بیضه ها گرم نشن چه برای طبیعی اقدام کردن چه آی و ...

ممنون عزیزم چشم

خدای تورو نمیدونم ولی خدای من خداییکه به مو میرسونه ولی پاره نمیشه خدا جونم من به قلمت ایمان دارم میدونم هوامو داری پس توکل به خودت انشالله که حاجت روا بشم 🤲🦋😍

برای گرم کردن رحم

بادکش گرم خوبه

پاهات نباید سرد باشن، سعی کن همیشه جوراب پات باشه،  اول ساق پاهاتو ماساژ بده بعد رحمت رو با روغن ماساژ بده قبل خواب

زنجبیل عالیه

چایی دارچین بخور

جای سرد نشین

کیسه آب گرم استفاده کن

ان شاالله به زودی خبر بارداریت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من فولیکولام ریز بود . کدوم شهر هستید ؟  من دولتی انجام دادم با داروهاش کلا زیر ۵ تومن شد  ...

واایی چقدر عالی 

من همش فکر میکردم سی چهل تومن میشه آی وی اف 

خدا نی نی تو حفظ کنه   

چند خوبه؟

میشه عزیزم روش کاچیتو توضیح بدی

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

دوستان ناباروری رز برای درمان تنبلی تخمدان و . . . دروغ میگه و هیچ تضمینی در کار نیست همه چیزایی که میداند رو تاپیک زدم گفتم شاید کسی پول کارگری و زحمت کسیو نده به اینا تا جایی که میدونم تو ایتا کار میکنند من هیچی رو تبلیغ نمیکنممممم و نمی‌دونم کی داروش خوبه یا نه فقط میگم ازیتا نخرین بازم خودتون میدونید