2777
2789
عنوان

گرم کردن رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 43878 بازدید | 50 پست
کره محلی باید توش بریزی  ولی کاچیش خیلی قوی و سنگینه  دیواره رحم رو هم قوی میکنه  ...

رفتم نگاه کردم دیدم کره محلی ، پودر جوانه گندم . بادام ، گردو و فندوق رو داریم. بادوم هندی و پسته باید حتما باشه؟ آخه میخام همین الان کاچیو درست کنم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

رفتم نگاه کردم دیدم کره محلی ، پودر جوانه گندم . بادام ، گردو و فندوق رو داریم. بادوم هندی و پسته با ...

خب الان بدون اون درست کن 

ولی دفعات بعد بخر حتما 

این کاچی خیلی خوب و مفیده 

کاربری دست ۳۷۴ نفر است😌 

مغز نیم کوب و پودر( گردو،پسته،فندق،بادوم درختی و هندی) ۱۰۰ گرم نبات خورد شده یک لیوان (سر پر باشد ...

ممنونم قشنگم. همه چیزاش دارم . فقط بادوم هندی و پسته ندارم. شبیه گداخته میشه این کاچی فقط بجای آردش جوانه گندمه.

فکر کنم قبلا هم درست کردمش که الان دیدم پودر جوانه گندم داریم خخخ.

حتما همین الان درست میکنم. مرسی 

چون کره داره تو یخچال بزاری سفت میشه ولی اشکالی نداره  چایی دارچینی یا دمنوش درست کن باهاش بخو ...

ممنون عزیزمم. دیگه این سری میخام هرکاری که برای گرم کردن رحم هست انجام بدم‌. ان شالله که بالاخره دامن منم سبز بشه.

ممنونم عزیزم . یدونه دارم خداروشکر . سلامت باشی ❤❤❤ . مراکز دولتی بری گرون نمیشه . من از قبل تخمک کش ...

خداحفظش کنه براتون عزیزم خداروشکر واقعا خوشحالم برات

ممنون گلم چشم رعایت میکنم چرا با آب سرد؟

خدای تورو نمیدونم ولی خدای من خداییکه به مو میرسونه ولی پاره نمیشه خدا جونم من به قلمت ایمان دارم میدونم هوامو داری پس توکل به خودت انشالله که حاجت روا بشم 🤲🦋😍
شوهرم اسپرمش ضعیف بود منم تنبلی تخمدان خفیف داشتم. با دارو جفتمون مکشلمون حل شد ولی باردار نشدم. الب ...

اانشالله باردار میشی گلم به حق آقا امام حسین من خودمم باید ای وی اف کنم

خدای تورو نمیدونم ولی خدای من خداییکه به مو میرسونه ولی پاره نمیشه خدا جونم من به قلمت ایمان دارم میدونم هوامو داری پس توکل به خودت انشالله که حاجت روا بشم 🤲🦋😍
خداحفظش کنه براتون عزیزم خداروشکر واقعا خوشحالم برات ممنون گلم چشم رعایت میکنم چرا با آب سرد؟

سلامت باشید عزیزم . خود دکتر اورولوژ به شوهرم گفت . گفت برای سلامت اسپرم ها خودت رو با اب سرد بشور حتما 

خداحفظش کنه براتون عزیزم خداروشکر واقعا خوشحالم برات ممنون گلم چشم رعایت میکنم چرا با آب سرد؟

بیضه ها نباید اصلا گرم و داغ بشن خصوصا توی تابستونها باید خیلی مواظب باشن . چون اسپرم گرم بشه کشته میشه. برای همین گفته با آب سرد بشوره. منکه شوهرم تابستونا از بس گرمش میشد بعضی وقتا پد یخ میزاشت اونجاش 🤣

بیضه ها نباید اصلا گرم و داغ بشن خصوصا توی تابستونها باید خیلی مواظب باشن . چون اسپرم گرم بشه کشته م ...

وای😂😂😂😂😂😂😂😂😂یخ 

برای ای وی اف خوبه با سرد بشوری

توروخدا اسی بی بی ات انشالله مثبت شد تایپک بزن منو هم تک کن

سلامت باشید عزیزم . خود دکتر اورولوژ به شوهرم گفت . گفت برای سلامت اسپرم ها خودت رو با اب سرد بشور ح ...

ااها شما مشکل از شوهرتون بوده؟

سلامت باشید عزیزم . خود دکتر اورولوژ به شوهرم گفت . گفت برای سلامت اسپرم ها خودت رو با اب سرد بشور ح ...

بببخشید شما فولیکول‌هاتون ریز بود اصلا حواسم نبود ایشالله هممون نتیجه بگیریم

وای😂😂😂😂😂😂😂😂😂یخ  برای ای وی اف خوبه با سرد بشوری توروخدا اسی بی بی ات انشالله مثبت شد ...

یخ منظورم خود یخ نیستا. کول پد .

آره دیگه کلا باید بیضه ها گرم نشن چه برای طبیعی اقدام کردن چه آی وی اف کلا برای سلامت اسپرم‌ها نباید اونجای شوهرت داغ بشه.