2789
عنوان

همسر!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 38 پست
جالبه بم میگه نگاه همسر کریستن رونالدو شکمش تخته

عکسای قبل عمل همون رو نشونش بده و بگو اینم قبل عملشه. بعدم بگو مگه تو رونالدویی که توقع جورجینا رو داری😂😂😂😂پول داری بده از اونم بهتر میشه اندامم نداری هم الکی حرف مفت نزن

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چرا اینجوری گفتتتت اخهههه؟؟ قبلش سر چیز دیگ دعوا نکردین یوقت مثلا بخاطر پولش جوش آورده اینجوری گفته! ...

ن عزیزم فقط بهش گفتم دو ساعت خونه ای اونم تو تلوزیون یا گوشی... منم حقی دارم منم احساس دارم.. اونم گیرای مختلف شروع کرد..

خدا دستمو بگیر💙همیشه باهام باش💚
منو با زن کریسین رونالدو مقایسه میکنه

خب خودش چیه اونوقت!؟

سیکس پک و عضله دوقلو رونالدو رو داره!!😒

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...
عکسای قبل عمل همون رو نشونش بده و بگو اینم قبل عملشه. بعدم بگو مگه تو رونالدویی که توقع جورجینا رو د ...

مگه شکمش رو عمل کرده بوده؟

مگه شکمش رو عمل کرده بوده؟

کل هیکلشو عمل کرده اون. در هر صورت عملیه دیگه. کلی هزینه کرده همون فرم ساعت شنی که شما هستی کرده خودشو. 

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 
ن عزیزم فقط بهش گفتم دو ساعت خونه ای اونم تو تلوزیون یا گوشی... منم حقی دارم منم احساس دارم.. اونم گ ...

عزیزم من نمیگم حق باهاشه ها ولی ببین چجور بیانش کردی؟ مثلا اگ میبینی سزش خیلی تو گوشی یا تی ویه برو کنارش نوازشش کن کم کم خودش نگات میکنه میاد سمتت اگه نیمد بعد مثلا خودتو لوس کن بگو یکی اینجا دلش توجه میخاد ولی شوهرش همش تو تی ویه اینجوری بیشتر ج میده تا اینکه با تشر بهش بگی منم همسرم همینجوریه تا اینجوری بهش میگم توجهش ک بیشتر میشه هیچ کلی هم خوشش میاد و خودش دیگ میوفته رو دور😅

وا زن رونالدو اصلا زایمان نداشته معلومه که تکون نخورده تمام‌بچه هاش رحم اجاره ای گرفتن

چه جالب نمیدونستم.اولین بار فهمیدم.من میگم چطور هی فرت فرت بچه میارن نگو سفارش میدن براشون میزنن.

عزیزم من نمیگم حق باهاشه ها ولی ببین چجور بیانش کردی؟ مثلا اگ میبینی سزش خیلی تو گوشی یا تی ویه برو ...

ااینجوری کردم عزیزم اما دیدم داره میخوابه. کلا انقدر خستست ک توان بیدار موندن نداره. 

کارش اینجوریه ک میتونه هر وقت خواست بده اما از عمد صبح زود بلند میشه... شبم واسه من وقتی نداره 

چه جالب نمیدونستم.اولین بار فهمیدم.من میگم چطور هی فرت فرت بچه میارن نگو سفارش میدن براشون میزنن.

والا بخدا بچه هاشون ژنتیکی بچه های خودشونن ولی زحمت بارداری و زایمان رو کس دیگه کشیده😑🤣🤐

مامان سه تا قندعسل