2789
عنوان

همسر!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 38 پست
ااینجوری کردم عزیزم اما دیدم داره میخوابه. کلا انقدر خستست ک توان بیدار موندن نداره.  کارش این ...

خب عزیزم خواب و تو گوشی بودن فرق داره!!! منم همسرم همینجوریه و هروقت گفتم چرا میخابی همش میگ آرامش میگیرم خوابم میبره ب اصطلاح خرم میکنه🤣🤣 منم خر میشم دیگه هرچند باورم نمیشع ولی خب همشون همینن خواب همیشه ارجعیت داره 🤣 ولی اینکه از عمد صبح زود میره ریشه یابی کن ی چیزی یا اذیتش میکنه یا ی چیزی بیرون از خونه خوش تر از شماست بانو جان ببخشید که اینطور میگم چون جامعه خرابه مشکل از شوهر شما هم نباشه، هرچیز از بقیه بعیده 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خب عزیزم خواب و تو گوشی بودن فرق داره!!! منم همسرم همینجوریه و هروقت گفتم چرا میخابی همش میگ آرامش م ...

ببخش دیشب جوابتونو ندادم انقدر ناراحت بودم کلا گوشیم پرت کردم ی طرف.. تا نصفه شبم خوابم نبرد.

صبح هم اومده نامه معذرت خواهی و عاشقانه برام گذاشته رفته.

ولی چ فایده وقتی اینجور دل میشکنن.‌‌..

نه مطمئن هستم ازش. چون صبحا میره باشگاه بعدش مغازه..

ولی میتونه بعدازظهر بخوابه سر کارش. اما نمیخوابه تو گوشیه یا با دوستاش حرف میزنه. خوابشو گذاشته کنار من.

خدا دستمو بگیر💙همیشه باهام باش💚
شماهم بگو کریستین وببین من ازاندامش خوشم میادچطورجرات داره میگه

داره میره باشگاه مربی خصوصی داره. خیلی روش تاثیر گذاشته.

اما من هر کاری میکنم شکمم همینه. شاید بقول بچه ها پوستش شل شده...

اما اینا بکنار...باید اینجوری بگه؟😔

داره میره باشگاه مربی خصوصی داره. خیلی روش تاثیر گذاشته. اما من هر کاری میکنم شکمم همینه. شاید بقول ...

جوباشگاه گرفتتش  ،هرزایمان یه سونامی واسه بدن خانوما اینوکه هرمردی بایدبدونه

لیاقت تو نداره

دیگه بخدا میخوام محکم باشم. واقعا باورت نمیشه من با اینکه شکم دارم اونم یکمی. بازم همه میگن چ اندامت قشنگه. یا تو باشگاه بهم میگن تو همونی ک میگن زایمان کردی...

شوهرم خیلی پروئه