2777
2789
عنوان

چرا نمیتونم 😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1174 بازدید | 71 پست
سلام عزیزم اوایل ازدواج همه ازاین مشکلات دارن فقط مردها دوست ندارن خانمشون خیلی گیر بده و پیله باشه ...

بخدا درکش میکنم حتی میام منم باهاش کار کنم تا کمتر اذیت بشه الانم دارم میرم کلاس خیاطی یه چیزی یاد بگیرم کمک خرجش باشم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کلاس خیاطی میخام ثبت نام کم مادر شوهرم نمیزاره

خیاطی خیلی کثیف کاری داره خونه مادر شوهرتونید اصلا بدرد نمیخوره باید اتاق مستقل فقط برای خیاطی باشه

کلاس زبانی ،دوره های مربی گری ،طراحی و.... کارهایی که کثیف کاری نداشته باشن 

Lilypie Premature Baby tickers
ماهم همینطوریم تا میایم حرف بزنیم دعوا میشه با این تفاوت ک ما قهرم میکنیم😑همشم من میرم میگم ببخشید ...

دقیقا ما هم اینطوریم میاد با هم آشتی کنیم میگه دیگه بیا بغلم بوسم میکنه بعد میگه دیگه دیوانم نکن کم باهام بحث کنم فراری میشم از دستت🥺🥺🥺🥺🥺

بنظرم بیشترین اختلاف‌ها، تو سالهای اول زندگی مشترک پیش میاد، طی زمان زن و شوهر کم‌کم با خلق و خوی هم آشنا میشن و زندگیشون آروم‌تر میشه. مهم اینه که بتونن این ناهماهنگی و اختلاف رو مدیریت کنن.

ما لزوما قرار نیست در مورد اختلافاتمون صحبت و بحث کنیم، میشه در مورد اشتراکات و علائق مشترک( مثلا در مورد شما، به گفته‌ی خودتون، از آینده‌ی زندگیتون گفتن و برنامه ریزی کردن) حرف بزنیم، بعد بتدریج به چیزهایی که طرفمون دوست نداره هم پی میبریم. 

فکر میکنم تحمیل نظر و خواسته‌هامون، درک نکردن شرایط جسمی و روحی همسرمون، عدم صداقت و وارد کردن نظرات(خاله‌زنکی) دیگرون تو رابطه و چشم و همچشمی‌ها، از عوامل تشنج و آشوب تو زندگی باشه

اگه منظورت اینه که قلق اخلاقش شوهرت بیاد دستت که زوده بابا باید یه چندسالی بگذره تابفهیمی آقا ازچی خوشش میاد از چی خوشش نمیاد و...درضمن شوهر فامیل وغریبه نداره زیر یک سقف اخلاق ها فرق میکنه... انقدر عجله نکن یواش یواش جلوبرو ...

خیاطی خیلی کثیف کاری داره خونه مادر شوهرتونید اصلا بدرد نمیخوره باید اتاق مستقل فقط برای خیاطی باشه ...

تو حیاط خونشون برام یه اتاق گرفته شوهرم برام کاه خیاطی کنم خیلی علافه درارم