2777
2789
عنوان

چرا نمیتونم 😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1174 بازدید | 71 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

تو حیاط خونشون برام یه اتاق گرفته شوهرم برام کاه خیاطی کنم خیلی علافه درارم

من خودم خیلی سال خیاطی کردم بخاطر همین پیشنهاد خیاطی ندادم بهتون بنظرم فقط ادمو فرسوده می‌کنه حالا بازم شرایط جایی که شما زندگی میکنید فرق داشته باشه♥️

Lilypie Premature Baby tickers
بهش فضا بده و نچسب بهش

اخه احساس میکنم اینطوری ازم سرد میشه مثلا یه اتافاقی میقته من شور شوق اول برا اون تعریف میکنم انا اون وقتی پیش همیم هیچی در مورد امروز چیکار کرده نمیگه اما میشینیم پیش پدر مادرش فوری همه ا تفاق هارو با یه هیجانی تعریف میکنه منم حسودیم میشه

نه تازه عروسی کردیم  ۱ سالم عقد بودیم اما اینجوری نبود اصلا

زندگی زیر ی سقف با دوران عقد خیلی فرق میکنه . 

تا ۳ سال اول احتمال قهر زیاده چون زن و مرد تازه دارن همدیگرو میشناسن 

اگه میبینی با حرف زدن باز بحثتون میشه براش بنویس 

تو نوشته هات دلبری هم بکن . 

همه چیز رو کامل بنویس بگو دوست دارم بدون چی ناراحتت میکنه تا اونا رو انجام ندم و دوست دارم بدونی چی باعث ناراحتیم میشه و اونا رو انجام ندی . میخوام زندگی خوبی داشته باشیم نه من تو ذهن تو هستم نه تو توی ذهن من ک بدونم چی باعث ناراحتیمون میشه نمیخوام با ازمون و خطا بشناسمت میخوام از خودت بهم بگی تا اونجور ک شایسته ت هست برخورد کنم و این انتظار هم از تو دارم .  

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘
دیره؟ بعد یک سال عقد و یک سال زندگی؟؟؟ آدمها تا چهل سالگی خودشون رو نمیشناسن، چه برسه یکی دیگه رو. ...

بله آدما هیچوقت نمیتونن همدیگرو کامل بشناسن ولی این شناخت سطحی ک بشینن باهم راجب اخلاقاشون صحبت کنن مال قبل عقده ک ببینن اصلا بدرد هم میخورن یا ن بقیه شناختم وقتی باهم زندگی کردن به مرور به وجود میاد 

اگر بودنمان مرزهای زندگی کسی را وسعت داده،می ارزیم وگرنه که هیچ...

[QUOTE=253691334]اخه یکسال عقد بودیم اصلا اینطوری نبود بعد پسر عموم هست میشناسمش خیلی اخلاق شوخو خوبی داره اما سر یه

ازمن بتو یه نصیحت سوال پیچی ممنوع .هیچوقت زیاد نشون نده دست وپاشو بستی بهش فرصت بده خودش حرف بزنه خودش عمل کنه .اتفاقایی ک حتی یساعت پیش افتاده و ناراحت کننده س رو دوباره براش مرور نکن .پیله کنی بهش بدتر میشه وحتی فراریش میدی ازخونه بذار احساس راحتی کنه باهات وهمیشه شادش کن ازچیزای مثبت و شاد حرف بزن منفی نباش هیچوقت.