2777
2789
عنوان

چرا نمیتونم 😔😔😔😔

1171 بازدید | 71 پست

چرا هر کاری میکنم نمیتونم با شوهرم یکم در مورد خودمون اخلاقمون صحبت کنم تا با هم بیشتر آشنا بشیم 

همیشه سر هیچ با هم دعوامون میشه دیشب خاستم یکم‌ باهاش حرف بزنم‌تا با اخلاق همدیگه آشنا بشیم اما باز عصبانی شد تو هر شب هرشب منو میگیری 

اخه من چیزی نگفتم فقط گفتم عشقم وقتی دعوا میکنیم بعدش تو فکر میکنی تقصیر منه اونم‌گفت نه بعدش یکم حرف زدیم نمیدونم چیشد واقعا هیچی چیز بدی یادم نیست گفته باشم باز بهثمون شد واقعا خسته شدم چطوری آخه بدونم اون چی بدش میتد چی خوشش میاد کلی باهام دعوا میکنه بعدش قهرم بکنم دیگه بدترش میکنه اصلا میگه من این همه دعوا میکنم حرف میزنم (البته حرف بد نمیزنه هیچ وقت) میگه تو باید دلگیر نشی مثل قبل بشی منم بجوری رفتار میکنم که ناراحت نشدم میفهمه آخه چیکار کنم واقعا همو دوس داریم نمیدونم چیکار کنم مشکلمکن حل شه 

حواهش میکنم شما که باتجربه ترین راهنمایم کنین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بايد بري روانشناس و تكنيكهاي ارتباط موثر يادبگيريد هر دوتاتون

با يك جمله دو جمله نميشه خلش كرد نياز به تمرين و جلسات طولاني داره حتما بريد سرمايه گذاري روي شناخت خود و طرف مقابلتون خيلي مهمه و تو كيفيت زندگي موثر مهمتر از خيلي هزينه هايي كه براي موارد غير ضروري مثل طاهر و خوراك ميكنيم هممون

یعنی چی اشنایی مال قبل عقده شما بعد عقد میخای اشنا شی؟

شناخت مسير طولانيه و تا اخر عمر ادامه داره حتي ما شناختمون از خودمون كامل نيست و هر روز تكميلتر ميشه چه برسه يك ادم با ماهيت متفاوت