2777
2789
عنوان

چرا نمیتونم 😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1174 بازدید | 71 پست
یعنی چی اشنایی مال قبل عقده شما بعد عقد میخای اشنا شی؟

اخه یکسال عقد بودیم اصلا اینطوری نبود بعد پسر عموم هست میشناسمش خیلی اخلاق شوخو خوبی داره اما سر یه چیز کوچیک عصبی میشه 

عزیزم اگه ازدواج کردید و الان توی یه خونه دارید زندگی میکنید بنظر من نیاز نیست بشینی ازش سوال کنی که با اخلاق هم آشنا بشید... این کار واسه قبل از ازدواجه. بعد از ازدواج اینطوری میشه که باید به مرور زمان با اخلاقیاتِ عمیق همدیگه آشنا بشید.. تازه اگه یه وقت هم بحثی شد باید با صبوری و گذشت حل کنید و بعدش فکر کنید و نتیجه بگیرید. اگه تازه ازدواج کردید الان وقتتو با شوهرت صرف فیلم دیدن، یا هر چیزی که هر دوتاتون بهش علاقه دارید بکنید. فعالیت مشترک خیلی میتونه توی زندگی موثر باشه

آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام منم دوازده سال پیش همین مشکل رو داشتم به پیشنهاد داداشم کتاب مردان مریخی و زنان ونوسی رو مطالعه کردم خیلی موثر بود و بعدش اینقدر مقاله درمورد شناخت بهتر آقایون مطالعه کردم سمینارهای شهرام اسلامی رو دنبال کردم شکر خدا الان مثل قبل نیستیم هر چی بیشتر در مورد جنس مخالف اطلاعات آدم بره بالا درک متقابل هم بیشتر میشه♥️

Lilypie Premature Baby tickers

همه این حرفایی که میزنی واسه من شده خاطره هیچ وقتم اوضاع عوض نشد همه حرفای روانشناسی که خوندی وشنیدی بریز دور اونا برای زندگی ماها نیست مگه طرف مقابل شانسی مثل خودت از کار دربیاد به فرض تو از شوهرت بپرسی از چی خوشت میا بخدا اگه خودشم بدونه چه برسه بخواد به تو بگه از رفتار وگفتارش باید خودت دستت بیاد

نمیدونم.آخه آقایون بیرون خونه خیلی درگیری دارن توشغلشون.باید بعد اینکه آروم شد صحبت کنین.خسته میشن خ ...

اره تازه ازدواج کردیم کار درس درمونیم نداره البته هنوز درخواست برا کار زیاده اما 

برا یه کار دیگه ایتخدام شد۶ هنوز رسمی نشده 

واقعا خیلی بده من خیلی همدیگرو دوس داریم اما نمیدونم چیکار کنم هی میگه دیگع دیوانم‌کردی اخه من هیچی ...

وای عین ما

یعنی فقط قربون صدقه الکی، زیرش کلی خشم و سوءتفاهم داریم از هم.... برو مشاور. تکنیک گفتگو میدن خیلی خوبه. ما یه مدت رفتیم خوب بود

بهترین راه در این مورد نوشتنه یه دفتر مشترک بردارین و درد دلهاتون و همه چیزایی که بدتون میاد یا دوس دارین رو توش بنویسین یکی از عیبای زنا این که خودشون حرفای خودشونو سانسور میکنن و یه چیز دیگه به جاش میذارن مثلا دلشون میخواد یه خوراکی بخرن به جای اینکه بگن لطفا اون چیزا بخر نیم ساعت در مورد اون چیز حرف میزنن و در نهایت از بی‌توجهی طرف گریه‌شون میگیره یا عصبانی میشن یا غر میزنن اگه مستقیم بگن یا چیزی‌رو که میخوان به دست میارن یا جواب منفی میشنون و تمام.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
اخه یکسال عقد بودیم اصلا اینطوری نبود بعد پسر عموم هست میشناسمش خیلی اخلاق شوخو خوبی داره اما سر یه ...

منم همین مشکل رو داشتم فورا هم قهر میکرد و می‌رفت بیرون ولی بعدها فهمیدم وابستگی زیاد من باعث این رفتارش میشه باید با مطالعه ببینید شخصیت شوهرتون چیه و چه رفتاری در شما باعث این رفتارش میشه♥️

Lilypie Premature Baby tickers

یکم دقتتو ببر بالا ببین ازچه چیزی خوشش نمیاد دو سه تا شو خودت انجام بده که بهش ثابت بشه که برات اهمیت داره بعد یه دونه از خواسته هاتو بهش بگو بگو که از فلان چیز خوشم نمیاد منم اوایل زندگی خیلی بحث داشتیم همش دعوا الان تا یکم ناراحت میشه میدونم برا کدوم رفتارم ناراحت شد یا اون می دونه چه چیزهایی منو ناراحت میکنه حتی بچه هام هم منو کامل میشناسن

تمام شدم نعلت به هرچی تنهایی🚶‍♀️
اره تازه ازدواج کردیم کار درس درمونیم نداره البته هنوز درخواست برا کار زیاده اما  برا یه کار د ...

تحت فشاره .بهتره در مورد این موضوعات صحبت نکنین.صحبت عادی و روزمره بهتره.بهش انرژی مثبت بدین.پیله نکنین به هم

کاربری واگذار شد