2777
2789
عنوان

چرا نمیتونم 😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1174 بازدید | 71 پست
نه تازه عروسی کردیم  ۱ سالم عقد بودیم اما اینجوری نبود اصلا

ببین دوست عزیز ارتباط گرفتن مخصوصا با همسر یه مهارته

و شما این‌مهارت رو ندارین

چند راهکار وحود داره

اول اینکه بری پیش مشاور که بنظر من مشاور خبره و کار درست تو این زمینه انگشت شمار هستن و مشاور ها اکثر چیز بدرد بخوری ندارن که ارائه بدن جز یه مشت مباحث تئوری که تو دانشگاه یاد گرفتن

دوم اینکه کتاب بخونی که این خیلی عالیه ولی باز متحمل هزینه میشی( که البته می ارزه ها هر چقد بدی)

ولی من از یه طریق دیگه و کاملا رایگان این مهارت رو بدست آوردم

و اون کارگاه های استاد مهرورزی بود

ایشون مشاور خانواده و خیلی کار بلد هستن

کارگاه های ارئه میدن در قالب ویس چندین جلسه

یعنی اصول پایه رو بهت یاد میدن

الان یه کارگاه گذاشتن فنون دلبری

یعتی نگم برات ک‌چقدر مفید

یا کارگاه قبلیشون مهارت های زندگی بود

کانال دارن برای خانم ها تو ایتا و اونجا بارگزاری میکنن

و البته کلاس های استاد پوراحمد که اونم بی نهایت عالی بود

مخصوصا کلاس هنر زن بودن ایشون

قسم به وعده شیرین مَنْ یَمُت یَرَنی من ایستاده بمیرم به احترام علی♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم همین مشکل رو داشتم فورا هم قهر میکرد و می‌رفت بیرون ولی بعدها فهمیدم وابستگی زیاد من باعث این رف ...

منم روزا با اینکه اوایل ازدواجمونه اصلا پیشم دنیست شبا هم دیر وقت میاد تا میام یکم خوش باشیم بغلم کنه فوری دعوا میشه 

تحت فشاره .بهتره در مورد این موضوعات صحبت نکنین.صحبت عادی و روزمره بهتره.بهش انرژی مثبت بدین.پیله نک ...

اره هروقت از آیندمون حرف میزنیم خیلی هر دوتامون خوب میشه اما در مورد چیزی که الان داریم عصبی میشه

منم روزا با اینکه اوایل ازدواجمونه اصلا پیشم دنیست شبا هم دیر وقت میاد تا میام یکم خوش باشیم بغلم کن ...

من که تا الان روزها پیشم نیست شبها هم از خستگی بیهوش میشه دیگه اینو پذیرفتم میگم برای ما داره زحمت می‌کشه سعی کردم خوبی هاشو بزرگ کنم که عیب هاشو نبینم به خودم میگم بالاخره منم عیب هایی دارم که اونم پذیرفته هیچ کس کامل نیست

Lilypie Premature Baby tickers
من که تا الان روزها پیشم نیست شبها هم از خستگی بیهوش میشه دیگه اینو پذیرفتم میگم برای ما داره زحمت م ...

نمیتونم کلا تو خونه مادر شوهرم هی باهام حرف نمیزنه اونم بیتد باهام حرف نزنه بخدا افسرده شدم هی تو یه اتاقم خسته شدم دیگه

خیلی بهش وابستم خودم احساس میکنم مال اونه 

اگه برین دانشگاه یا کلاس های آموزشی که یکم مشغول بشین بنظرم خیلی میتونه کمکتون کنه وقتی اویزونشون نباشیم خودشون میان سمتمون این قانون طبیعت هست من پسرم هر وقت اویزونم میشه با اینکه عاشقشم واقعا کلافه میشم ولی وقتی میبینم مشغول هست سرگرمه میرم بوس و بغلش میکنم و باهاش بازی میکنم

سلام عزیزم اوایل ازدواج همه ازاین مشکلات دارن فقط مردها دوست ندارن خانمشون خیلی گیر بده و پیله باشه  حتی برای صحبت درباره مشکلاتشون  و اینکه فکر مسئولیت یک خانواده باعث میشه یه جاهایی عصبانی بشه تو خود باشه  برای مردها مشکلات خودشون بزرگترینه و  فکر میکنن همسرشون درکشون نمیکنه پس باشادبودنت  و حس اینکه درکش  میکنی  خونه رو براش یه مامن قرار بده  تا بی تاب به خانه اومدن باشه نه فراری از خونه

اگه برین دانشگاه یا کلاس های آموزشی که یکم مشغول بشین بنظرم خیلی میتونه کمکتون کنه وقتی اویزونشون نب ...

کلاس خیاطی میخام ثبت نام کم مادر شوهرم نمیزاره

نمیتونم کلا تو خونه مادر شوهرم هی باهام حرف نمیزنه اونم بیتد باهام حرف نزنه بخدا افسرده شدم هی تو یه ...

آقایون فک کنم اکثرشون خونه مادرشون با زنشون حرف نمیزنن و احترام نمیذارن من حتی تلفنی هم زنگ میزدم خونه مادرش بود خیلی بد جوابمو میداد فقط باید بشینین دعا کنید خونه مستقل داشته باشین