دوستان من دیروز موعدم بود پریود نشدم و چهار روز پیش لکه بینی قهوهای داشتم که قطع شد کی بی بی چک بزنم نشون میده ؟ دعا کنید خسته شدم از انتظار پریود جلو میندازم ولی عقب نه
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
گر.وه تو روبیکا خانومای باردار و اقدام و مادرا که بچه کوچیک بیاین تو این مدت در کنار هم باشیم تا این دورانو با تجربه هامون و کنار هم موندن بگزرونیم😍😍 هر کی میخواد بگین لینک بدم
چقدر دیر خیلیا میگن روز موعد زدن بازم ممنون من که اینقدر بی بی منفی دیدم میترسم بزنم این ماه خیلی ام ...
ان شالله که مثبت میشه براب بارداری اولم هی منفی میدیدم یه بار همین شرایط گذشت از وقتم ده روز بیشتر بعد نا امیدم بودم ک باز منفی هست بی بی چک دادم شب قبل تست دادم ۱۰۰ تا صلوات هدیهرفرستادم به حضرت فاطمه و خاستم ک بی بی چکم مثبت باشه ...۶۹ تا حضرت زینب ب همدن نیت صب رفتم دستشویی تست دادم دیدم بلهههه یعو مثبت شد اولین بار بود مثبت میدیدم خیلی ذوق کزدم😂😂😂