2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 57 پست
ان شالله که مثبت میشه براب بارداری اولم هی منفی میدیدم یه بار همین شرایط گذشت از وقتم ده روز بیشتر ب ...

عزیززززززم خدا حفظشون کنه ایشالا قسمت همه ی منتظرااااا 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

آره دعا اینا میخونم چی مثلااااا؟

من ذکر لاحول ولا قوه الا بالله روزی صد بار از گوگل بزن برا هر نیت . صلوات هدیه برا همه اهل بیت . به تعداد عدد ابجدشون مثلا حضرت فاطمه ۱۳۵.حضرت رقیه ۳۱۵ من هر دفعه فرستادم همون روز براورده شده هااا نیتام کوچیکه . بعد ذکر یاودود. چله زیارت عاشورا برداشتم . چله حدیث کسا . 

عزیززززززم خدا حفظشون کنه ایشالا قسمت همه ی منتظرااااا 

گلم دوماهگیش کورتاش شد خخخخ نمیدونم دلیلش چی بود دکتراهم نفهمیدن بچه سالم بود سر جاش بود ولی خونریزی شدید داشتم . ولی اینکه مثبت شد خیلی امیدوار شدم چون میدونی خلنواده شوهرم هی بهش میگفتن نازاست و فلان خدازوشکر ک راحت شدم از اون حرفا

گلم دوماهگیش کورتاش شد خخخخ نمیدونم دلیلش چی بود دکتراهم نفهمیدن بچه سالم بود سر جاش بود ولی خونریزی ...

اااااای بابا 🥺 ایشالا به زودی خدا یه دوقلوی سالم بهت بده 🤗

چقدر دیر خیلیا میگن روز موعد زدن بازم ممنون من که اینقدر بی بی منفی دیدم میترسم بزنم این ماه خیلی ام ...

عزیزم انشاالله که هرچی دوس داری و خیره برات اتفاق بیفته،راستش من خودم ivf انجام دادم ولی حدود ۱۲ روز بعد انتقال بیبی چکم منفی میشد درحالیکه باردار بودم،درحالیکه خیلیااا میگفتن هفت روز بعد انتقال بیبی چک زدن درست نشون داده

خانما ی سوال ؟!

من ۷روز پری بودم ۶ روز پاک دوباره روز ۷ پری میشدم 

۴ بار اینجوری شد 

و این هفته ک پری شدم ۱۲ روز طول کشید 

البته اینجوری ک شدم قبلش دکتر رفتم گفت ک کیست داری قرص ال دی داد و ۵روز خوردم دیگ نخوردم رفتم پیش متخصص  سونو واژینال انجام داد گفت هیچی نیست سالمی 

ولی بعدش اینجوری شدم 

این چند روزه که پری نیستم ترشح دارم و اقدام کردم نمیدونم دیگه 

ب نظرتون چرا اینجوری شده یودم

برای گرفتن دست هایت لحظه شماری میکنیم فرشته کوچک ما
چقدر دیر خیلیا میگن روز موعد زدن بازم ممنون من که اینقدر بی بی منفی دیدم میترسم بزنم این ماه خیلی ام ...

نه بزن‌ نشون میده

علایم چیا داری؟

خستگی

خوابالودگی

سینه درد

و...

خدا آن است که ما میخواهیم    کاش ماهم همان بودیم که خدا میخواست
2790
2778
2791
2779
2792