2777
2789
عنوان

بی بی چک

460 بازدید | 57 پست

دوستان من دیروز موعدم بود پریود نشدم و چهار روز پیش لکه بینی قهوه‌ای داشتم که قطع شد کی بی بی چک بزنم نشون میده ؟ دعا کنید خسته شدم از انتظار پریود جلو میندازم ولی عقب نه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

لکه بینیت احتمالا لانه گذینی باشه

اره برو بزن حتما درست نشون میده

مال من ۴ روز مونده مثبت شد

برو بیا خبرشو بده

خدا آن است که ما میخواهیم    کاش ماهم همان بودیم که خدا میخواست
من یه روز قبل موعدم زدم جواب داد فک کنم الان بزنید یه هاله رو بندازه ولی صبر کنید دوسه روز دیگه به ...

نه مال من ۴ روز مونده قشنگ نشون داد

خدا آن است که ما میخواهیم    کاش ماهم همان بودیم که خدا میخواست
لکه بینیت احتمالا لانه گذینی باشه اره برو بزن حتما درست نشون میده مال من ۴ روز مونده مثبت شد برو ...

الان ندارم دعا کن واسم سه ساله منتظرم میام خبرشو میدم خیلی امیداوارم این ماه مامان شم 

عزیزم ده روز از عقب افتادن پریودت بیفته بیبی چک درست نشون میده معمولا

چقدر دیر خیلیا میگن روز موعد زدن بازم ممنون من که اینقدر بی بی منفی دیدم میترسم بزنم این ماه خیلی امیدوارم آخه 🥺🥺🥺🥺😓

چقدر دیر خیلیا میگن روز موعد زدن بازم ممنون من که اینقدر بی بی منفی دیدم میترسم بزنم این ماه خیلی ام ...

ان شالله که مثبت میشه براب بارداری اولم هی منفی میدیدم یه بار همین شرایط گذشت از وقتم ده روز بیشتر بعد نا امیدم بودم ک باز منفی هست بی بی چک دادم شب قبل تست دادم ۱۰۰ تا صلوات هدیهرفرستادم به حضرت فاطمه و خاستم ک بی بی چکم مثبت باشه ...۶۹ تا حضرت زینب ب همدن نیت صب رفتم دستشویی تست دادم دیدم بلهههه یعو مثبت شد اولین بار بود مثبت میدیدم خیلی ذوق کزدم😂😂😂

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز