دوستان من دیروز موعدم بود پریود نشدم و چهار روز پیش لکه بینی قهوهای داشتم که قطع شد کی بی بی چک بزنم نشون میده ؟ دعا کنید خسته شدم از انتظار پریود جلو میندازم ولی عقب نه
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
گر.وه تو روبیکا خانومای باردار و اقدام و مادرا که بچه کوچیک بیاین تو این مدت در کنار هم باشیم تا این دورانو با تجربه هامون و کنار هم موندن بگزرونیم😍😍 هر کی میخواد بگین لینک بدم
چقدر دیر خیلیا میگن روز موعد زدن بازم ممنون من که اینقدر بی بی منفی دیدم میترسم بزنم این ماه خیلی ام ...
ان شالله که مثبت میشه براب بارداری اولم هی منفی میدیدم یه بار همین شرایط گذشت از وقتم ده روز بیشتر بعد نا امیدم بودم ک باز منفی هست بی بی چک دادم شب قبل تست دادم ۱۰۰ تا صلوات هدیهرفرستادم به حضرت فاطمه و خاستم ک بی بی چکم مثبت باشه ...۶۹ تا حضرت زینب ب همدن نیت صب رفتم دستشویی تست دادم دیدم بلهههه یعو مثبت شد اولین بار بود مثبت میدیدم خیلی ذوق کزدم😂😂😂