2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 57 پست
 سلام نه عزیزم میگم یه چند روز بگذره بعد بی بی چکم نزدم میترسم میگم اگه نشدم ایشالا تا یکی دو ر ...

وای چه دلی داره. ایشالا که میای و خوشحالمون میکنی. 

من فردا موعدم هست ،دیروز زدم و بازم منفی شد. دلم خیلی گرفته. گفتم از شما بپرسم ایشالا شما شادی و مارو هم شاد میکنی.

دوستان گلم دعا کنید مامان بشم چندین ساله چشم انتظارم🙏🙏🥺🥺. ممنون🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای چه دلی داره. ایشالا که میای و خوشحالمون میکنی.  من فردا موعدم هست ،دیروز زدم و بازم منفی ش ...

بزور وایستادم ولی میگم بزار دو روز بگذره قشنگ که مطمئن شدم از پری خبری نیست بزنم ایشالا تو ام ماه بعد میایی خبر خوب میدی بحق امام زمان 

بزور وایستادم ولی میگم بزار دو روز بگذره قشنگ که مطمئن شدم از پری خبری نیست بزنم ایشالا تو ام ماه بع ...

آزمایش بده و بیا خوشحالم کن. 

به امید خدا و با دعای خیر شما دوستان 🤲🤲

دوستان گلم دعا کنید مامان بشم چندین ساله چشم انتظارم🙏🙏🥺🥺. ممنون🌹🌹
عزیزم قربونت برم ایشالا که میام خبر خوب میدم 🥰😍

فدات شم.همش دنبال پستت بودم😍😁.انشاءالله بیای وخبر خوش بدی وخوشحالمون کنی🤲🤲🤲

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
نه هنوز عزیزم میگم یکی دوروزم وایستم تا مطمئن شم از پری خبری نیست 

چقد صبر داری

من ۴ روز مونده بود به پری کمی علایم داشتم سریع تست دادم

تو که گذشته چطور تحمل میاری😬

خدا آن است که ما میخواهیم    کاش ماهم همان بودیم که خدا میخواست
چقد صبر داری من ۴ روز مونده بود به پری کمی علایم داشتم سریع تست دادم تو که گذشته چطور تحمل میاری😬

میگم الکی امیدوار نشم خب اگه میخوام پریود شم 😓 ایشالا که مامان شدم 🥺🥺

میگم الکی امیدوار نشم خب اگه میخوام پریود شم 😓 ایشالا که مامان شدم 🥺🥺

ایشالله که میشی

من دلم برات روشنه

سراغت رو میگیرم باز🥰

خدا آن است که ما میخواهیم    کاش ماهم همان بودیم که خدا میخواست
سلام گلم وااای فکر کردم مثبته.تپش قلب گرفتم از خوشحالی🤣 هروقت بی بی چک زدی منم خبر کن

سلام عزیزم من امروز پریود شدم اینقدر گریه کردم تنها بودم چشام پف کرده الان شوهرم بیاد با این سرو وضع ببینه منو میکشه اخه میگه ناراحت نشو ولی نمیشه 😭😭😭🥺

سلام عزیزم من امروز پریود شدم اینقدر گریه کردم تنها بودم چشام پف کرده الان شوهرم بیاد با این سرو وضع ...

سلام عزیزم.گریه نکن.تقدیرو سرنوستتو بسپار به کارگردان دنیا.خودش میدونه چیکار کنه.ناامید نشو

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز