2777
2789
فک کردم کرمانی که واژه چم رو بکار بردی خخ..خوشحال شدم همشهری پیدا کردم که هیچی شد خخ...کرمان و فارس ...

😂😂..اره عزیزم بعصی کلماتمون مثل همه

معتقد به تناسخ 💫..هرکی میخواد نقاشیشو میکشم دوستان ❤
پدر مادرم به خاطر چیزا های کوچیک محرومم میکردن  ولی من الان نسبت بهشون سردم

محروم کردن با صحبت با بچه و گذاشتن حریمهای خاص برای سن مناسب متفاوته شما ممکنه دوست داشته باشی توی نوجوانی بری پارتی یا خانواده محرومت میکنن یا باهات صحبت میکنن میگن قوانین خونه ما اینه انتخاب تو  هم قابل احترام اما عواقب تصمیمت با خودت 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه سری دستاورد هایی دارم که خیلی از هم سن هام ندارن ولی چون خودم اینجوری بزرگ شدم نبست به خانواد ...

دیگه اون مشکل عدم ارتباط مادرتون با شما بوده ما برای بچه توضیح دادیم زیر سقف خونه ما قوانین اینطوره مدامم دست ما تلفن نبود که تلفن تنها سرگرمی باشه سن مناسب از نظر ما بعد از دوازده بود 

ببخشید دخترم اومد بهش گفتم اما با آرامش و گفتم، پیانو دیدم کلی خندم گرفته، اونم خندید و گفت میخواستم سرکارشون بذارم،ببینم چی میگن. گفتم خب اشتباه میکنی، چون ساناز باور کرده و تو رو از گروه انداخته بیرون. 

❤️
منطق بچه ها فرق داره دیدی مقایسه کرد

خوب چون شما از امکانات بچه من خبر نداری حس میکنی ممکنه مقایسه کنه خودم که مامانشم میگم نگران نباش بچه من کمتر کسی رو. پیدا میکنه بتوانه خودشو ازش کمتر ببینه 

ن از نظر امکانات از نظر ازادی

خوب الان نسل جدید. توی ایران تعریف اشتباهی از ازادی دارند که حتی توی امریکا و اروپام همچین موردی نیست هر چیز خارج از ایران محدودیت سنی داره شما نمیتوانی توی هشت سالگی هر بازی اینترنتی رو بکنی هر فیلمی رو خواستی تماشا کنی و،،، حتی بیل گیتس برای بچه هاش تا سیزده سالگی موبایل نگرفته بود خود ترامپ مخالف روابط بی حد وحصر دختراش با اقایونه ایران فقط یه چیزی شنیدن وگرنه محدودیت با توجه به سن و قوانین و ارزشهای خانواده اصلا بد. نیست حتی مفیدم هست نبودش میشه بی بند وباری نه ازادی