2777
2789
پس با این حساب من بچه ای با نیمه ای پنهان و درخشنده دارم خدا رو هزاران بار شکر فکر میکردم ...

اول اینکه من درباره نیمه پنهان بد یا خوب صحبت نکردم. پیام اولم هم قید کردم فقط درباره وجود نیمه پنهان در هر آدمی صحبت کردم که طبق اسمش کامل مشخصه، نه تنها اطرافیان که حتی گاهی خود افراد هم نمی‌تونند نیمه پنهان خود رو به خوبی بشناسند. چه برسه کسی بگه درخشنده است یا بی‌ارزشه.

دوم اینکه دلیل این حمله شما چیه؟ من چرا باید بخوام شما رو ناراحت کنم که دست پیش رو می‌گیرید؟

و سوم اینکه خدا به فریاد اون بچه‌ای که برسه که مادر خشن و کنترلگری مثل شما داره. امیدوارم هر چه زودتر مستقل بشه و از زیر استانداردهای خط‌کشی شده شما آزاد بشه.

فقط یادتون باشه هر آدمی که اشتباه می‌کنه بد نیست و قرار نیست از ظاهر درخشنده‌ش کم بشه. موفق باشید.

اول اینکه من درباره نیمه پنهان بد یا خوب صحبت نکردم. پیام اولم هم قید کردم فقط درباره وجود نیمه پنها ...

عزیزم احتمالا اون زمان که شما جدول ضرب میخواندی من داشتم دکتری توی یکی از دانشگاههای که ارزوی خیلیاست میگرفتم اگه تا این زمانم جواب ریپلایهاتون رو دادم فقط چون دیدم یه دختر کوچولو هستی نهایت تجربه ات و مطالعاتت در حد چهارتا کتاب روانشناسی خواندنه از اینکه اینقدر با اعتماد به نفس و بدون شناخت از دیدگاهت صحبت کزدی برام جالب بود و تا حدودی تفریحی جوابتون رو  دادم  بهتره تا بزرگتر نشدی و یاد نگرفتی اینقدر محق صحبت نکنی  کی سختگیره کی نیست خدا به داد بچه من برسه یا شما ؟؟عزیزم فعلا همین یه درس رو داشته  باش درسای بعدی رو روزگار بهت میده موفق باشی 

پی نوشت :وقت کردی کتاب نیمه پنهان وجود دبی فورد رو بخوان برات مفیده 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم احتمالا اون زمان که شما جدول ضرب میخواندی من داشتم دکتری توی یکی از دانشگاههای که ارزوی خیلیاس ...

آدمی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی آدمی که خودش رو به خواب زده رو نه.

من مهندس مکانیکم که بنا به صلاح دید شخصی دوباره کنکور دادم، این رو گفتم که بدونی علاوه بر تعادل روحی، شعور اجتماعی هم نداری و میری تو تاپیک‌ها سرک می‌کشی تا آتو برای کوبیدن پیدا کنی. انقدر هم آدم‌های به ظاهر تحصیل کرده ولی پوچ و بی‌شخصیت مثل شما دیدم که وقتم رو حروم نکنم.

همچنان امیدوارم اون بچه هر چه زودتر مستقل بشه و از زیر استانداردهای خط‌کشی شده و منم منم‌ها آزاد بشه. 😊

در جواب پی نوشت هم خوبه واقعا. حقیقتا خندیدم. درباره چیزی که هیچ شناختی ازش نداری به من کتابی که می‌شناسم رو معرفی می‌کنی.

الان دیدم دوستش ، دخترمو از گروه انداخته بیرون

من دختر جاریم میخواد بره مدرسه یه پسره رو تو کوچه دیده همسایه ماست به من گفته تو روخدا به مامانم نگین من میخوام با این در اینده ازدواج کنم موهامو رنگ کنم شامم چلو کباب و پیتزا بدم 🤣

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ❤❤❤❤