2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها بخاطر اینکارش از اینترنت و گوشی محرومش کنم؟

نه فقط مدیریت کن

یهو قطعش نکن

مثلا بسته اینترنت صبح تا دوازده ظهر بخر 

یا اینستا رو بعد یه مدت قفل کن یا حذف کن 

مرور گر گوگلش رو چک کن

😂😂😂😂اره بابا.منم مامان سخت گیری نیستم.صبح داشت برا زبان یه چیزی سرچ میکرد یه عکس اورد هی میگفت و ...

چرا باید یک بچه از الان با لغت کراش آشنا بشه 🤐چه قدرم خوشحالید 

در رابطه با عکس عملکردتونو پسندیدم ،ولی سخت گیر بودن با مدیریت کردن فرق داره ،شوخی های بیجا خوب نیس کراشته و فلان،الان سربراهه تو نوجونی حال شما پرسیدن داره

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
بچه ها بخاطر اینکارش از اینترنت و گوشی محرومش کنم؟

بله محروم کردن یکی از روش های تنبیه هست ،اگع بجا و خوب استفاده بشه خوبه ،الان شما علنی دیدی چیکار میکنی میترسم واکنش تند شما باعث بشه مخفی کاری کنه با مشاور حرف بزنید

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
بعد میان میگن دختر 20 ساله تون بفهمید دوست پسر داره چیکار میکنین 😐8 ساله ها اینجوری ان خب چه انتظار ...

درسته، اما دخترم از من خیلی میترسه و باعث میشه بهم دروغ بگه، حتی امشب وقتی ک دید من عکس خودشو و اون پسره رو دیدم،از دروغ گفت ک نگین برام درست کرده

❤️
من شاید بتونم درکش کنم چون خودمم همین بودم بچگیم😂 ولی جالب اینجاست که تو واقعیت فراری بودم ،اصلا ن ...

واقعاااا؟

یعنی از اون سن،تو خیالات دوس پسر و جنس مخالف بودید ؟