😂😂😂😂اره بابا.منم مامان سخت گیری نیستم.صبح داشت برا زبان یه چیزی سرچ میکرد یه عکس اورد هی میگفت و ...
چرا باید یک بچه از الان با لغت کراش آشنا بشه 🤐چه قدرم خوشحالید
در رابطه با عکس عملکردتونو پسندیدم ،ولی سخت گیر بودن با مدیریت کردن فرق داره ،شوخی های بیجا خوب نیس کراشته و فلان،الان سربراهه تو نوجونی حال شما پرسیدن داره
اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
بچه ها بخاطر اینکارش از اینترنت و گوشی محرومش کنم؟
بله محروم کردن یکی از روش های تنبیه هست ،اگع بجا و خوب استفاده بشه خوبه ،الان شما علنی دیدی چیکار میکنی میترسم واکنش تند شما باعث بشه مخفی کاری کنه با مشاور حرف بزنید
اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
من شاید بتونم درکش کنم چون خودمم همین بودم بچگیم😂 ولی جالب اینجاست که تو واقعیت فراری بودم ،اصلا ن ...
واقعاااا؟
یعنی از اون سن،تو خیالات دوس پسر و جنس مخالف بودید ؟