ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
بعد میان میگن دختر 20 ساله تون بفهمید دوست پسر داره چیکار میکنین 😐8 ساله ها اینجوری ان خب چه انتظاری از بزرگترش دارید این مشکل همه گیر بخاطر فضای مجازی و آزادی بیشتر تنها کاری که خانواده ها میتونن انجام بدن آگاهی درست به بچه هاشون واینکه جوری باهاشون دوست بشن که همه چیز رو بهشون بگه و ازشون مشورت بخواد هر چقدر دعوا کنید و محدودیت بزارین از یه جا دیگه بدتر به بچه آسیب زده میشه اینو برا مامانا و افرادی میگم که همش میخوان بچه رو محدود کنن شما نمیدونید بیرون چخبره جوری شده دخترا تو دوران راهنمایی خیلی ببخشید تو مدرسه باهم رابطه دارن :|
دختر دوست خودم پنج سالشه،اسم دوس پسرش هم سپهره😂 مدام داره بهش زنگ میزنه هم 😂
😐😐😐آنونرماله ،اصلا نرماا نیس
اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
خودتون بیشتر وقتتون رو با گوشی پیچ میگذرونید این اینستا همه رو تز راه بدر میکنه با کلیپ هاشون که همه چیز رو در رابطه پسر و دخنر میبینن و خیلی عادی جلوه میدن
بیشتر با کودکتان وقت بگذرونید
اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا