2777
2789

با زبون خوش باهاش حرف بزن دخترا با دخترا باید دوست بشن با ملایمت و زبون کودکانه بگو کارت درست نیست خواهشا پرخاشگری یا تندی برخورد نکن بچه ازت زده میشه. گوشیم دست پسرم بود زده بود پورنگ سریع پ رن اومده بود بچم تو عمرش این چیزا رو ندیده بود گفت مامان بدو رو گوشی ت دارن جیش میکنن😲از دستش گرفتم گفتم اینجور وقتها ویروس میاد گوشی خراب کنه داد دستم گفت مامان  لطفا خودت برام برنامه عموپورنگ بریز

منم امروز تو کوچمون یه سم دیدم دختر همسایمون که 6 سالشه با پسر اون یکی همسایمون که 4 سالشم نمیشه دا ...

وای خدای من چطور اجازه میدن برن توکوچه اصلا

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم امروز تو کوچمون یه سم دیدم دختر همسایمون که 6 سالشه با پسر اون یکی همسایمون که 4 سالشم نمیشه دا ...

🥴🥴🥴

خدایاهرکسی که این امضارومیخونه همین الان یهویی اون اتفاقی که ازته دلش آرزوداره بیوفته واسش🙏
نوراباد ممسنی

فک کردم کرمانی که واژه چم رو بکار بردی خخ..خوشحال شدم همشهری پیدا کردم که هیچی شد خخ...کرمان و فارس واژه های مشترک زیاد دارن

زلیخا...جان یوسفت راستش را بگو...به خدایت چه گفتی که خودش اینگونه پادرمیانی کرد؟؟!!
بگو شنیدم داماد دار شدم🤣🤣 خدا منو مادر کنه قشنگ با بچم تیم فساد تشکیل میدم/:

😂😂😂😂اره بابا.منم مامان سخت گیری نیستم.صبح داشت برا زبان یه چیزی سرچ میکرد یه عکس اورد هی میگفت وای وای مامان عکس خاک برسری اورد.دو تا دختر بودن با لباس زیر.کلی مسخره بازی دراوردیم خندیدیم سرش.یه میوه فروشی هم هست سر خیابونمون دخترم ازش خوشش میاد پسره موفرفریه.گاهی سربه سرش میزارم میگم کراشتو دیدم😂والا از بقیه همسن و سالاش سر به راه تره.چون میبینه حساس نیستم و محدود نمیکنم.استارتر با شوخی و خنده باش حرف بزن.بپرس ببین چرا گفته همچین چیزیو.بعدم بگو عزیزم برا ادم بزرگاس این چیزا.اتفاق خاصی نیفتاده که

یعنی الان دعواش نکنم؟

نه

چون ازت مخفیکاری میکنه بعد این

و تو روت وایمیسه

غیرمستقیم فقط....

یک ماه نیس به خواهرم تذکر دادم کم مونده بود توی خیابون بگیره زیر مشت و لگد و ابروم و ببره. اخرشم طلبکار شده

وقیحن