2777
2789
آره چاخان کرده، اما اصلا از حرفش خوشم نیومد، و اینکه بسیار خیال پردازه، می‌خوام وقتی اومد دعواش کنم

بهتره اولا تو خونه از جم تی وی و فیلم های یاهست و ترکیه بیابید بیرون 

دوما قبل هر رفتار با مشاور حرف بزنید و خودتون و همسرتون هم تو خونه رعایت کنید

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا قابل باور نیست تحت هیچ شرایطی... برای خودم و شعورم ارزش قائلم تاپیک رو ترک میکنم تا بیشتر از این به فهم و شعورم توهین نشده باقی کاربرها هم خودشون بهتر میدونن چکار کنند 

مولانا امیرالمؤمنین علی بن ابی طالب صلوات الله علیه و آله فرمودند زکات عقل تحمل نادانان است... مذهبی نماهای صاحب دین جدید لطفا هرگر روی پست های من ریپلای نزنید بحث دین و مذهب جای نظرات شخصی و تفسیر به رای نیست نیازی به تفاسیر به نَفْس شما ندارم ثقلینِ راه گشای تمام بشریت برای من کافی است... اگر جواب نمیدم یعنی لایق جواب دادن نیستید یعنی متوجه شدم انقدری🤏🏿 شعورمند و متفکر نیستید که با شما تبادل نظر داشته باشم یعنی فهمیدم اهل سفسطه و جدل هستید نه تفکر و تعقل... در شأن خودم ندیدم وقت بذارم همکلام بشم با تشکر. 🤌🏿اگر به شخصه در برابر اهانت های شما کوتاه میام جواب نمیدم به خودم و باقی کاربرها احترام میذارم و در کرانه های فرهنگی و شخصیتی من نیست مقابله به مثل کنم پس ادامه نده فکر نکن خیلی باحالی من کم آوردم تو الان شاخ شدی 😉🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج و العافیة و النصر و اجعلنا من خیر انصاره و اعوانه و شیعة و محبه والمستشهدین بین یدیه🤲🏻 💚اَللّـهُمَّ اَرِنيِ الطَّلْعَةَ الرَّشيدَةَ ، وَ الْغُرَّةَ الْحَميدَةَخدايا بنمايان به من آن جمال ارجمند و آن پيشانى نورانى پسنديده را💚

منم امروز تو کوچمون یه سم دیدم

دختر همسایمون که 6 سالشه با پسر اون یکی همسایمون که 4 سالشم نمیشه داشتن تو شلوار همو نیگا میکردن دختره هی میگفت باید دست بزنم بهش پسره هم شق کرده بود 

آخه مگه میشه  هنوزم تو شوکم

من متولد 81 هستم

کلاس اول با پسرا قاطی بودیم یه پسره یه عکس دختر و پسر کشیده بود اسم منو خودشو نوشته بود که مثلا اینا عروس و دومادن😂😂😂همه میگفتن فلانی دوستت داره منم رفته بودم تو فااز😂😂اصن یه وضی

اگر واقعیه باید  بگم مقصر خودتونین بچه هشت ساله استفاده آزاد ازگوشی  چقدررر آزادش گذاشتین ...

برای منم 

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
آره چاخان کرده، اما اصلا از حرفش خوشم نیومد، و اینکه بسیار خیال پردازه، می‌خوام وقتی اومد دعواش کنم

دعوا کنی باعث میشه بیشتر ازت دور شه دیگه هیچی نگه بهت تا اخر عمرش

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم...