2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بعد میان میگن دختر 20 ساله تون بفهمید دوست پسر داره چیکار میکنین 😐8 ساله ها اینجوری ان خب چه انتظاری از بزرگترش دارید این مشکل همه گیر بخاطر فضای مجازی و آزادی بیشتر تنها کاری که خانواده ها میتونن انجام بدن آگاهی درست به بچه هاشون واینکه جوری باهاشون دوست بشن که همه چیز رو بهشون بگه و ازشون مشورت بخواد هر چقدر دعوا کنید و محدودیت بزارین از یه جا دیگه بدتر به بچه آسیب زده میشه اینو برا مامانا و افرادی میگم که همش میخوان بچه رو محدود کنن شما نمیدونید بیرون چخبره جوری شده دخترا تو دوران راهنمایی خیلی ببخشید تو مدرسه باهم رابطه دارن :|

دختر دوست خودم پنج سالشه،اسم دوس پسرش هم سپهره😂 مدام داره بهش زنگ میزنه هم 😂

😐😐😐آنونرماله ،اصلا نرماا نیس

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
آخه چجوری پس بهش بفهمونم کارش اشتباهه

اصلا نباید باهاش صحبت کنی در این مورد

فقط باید ذهنش رو مشغول چیزهای بهتر کنی مثل موسیقی ،ورزش 

نسبت به علاقش

میخوای بچه هشت ساله رو بشینی نصیحت کنی؟

تو فقط باید یه دنیای تازه براش بسازی

😂😂😂😂اره بابا.منم مامان سخت گیری نیستم.صبح داشت برا زبان یه چیزی سرچ میکرد یه عکس اورد هی میگفت و ...

افریییییین امروز بحثش بود 

من مامانم متنفر بود من چادر بزنم (عین کولیا میشدم بلد نبودم بزنم)

بعد من خودمو میدادم نهههههه باید چادر بزنم

قشنگ بچه ها تا وقتی خودشون عقلشون کامل شه 

فقط میگردن ببینن خانواده رو چی‌حساسن عکسشو انجام بدن..

(:
چجوری مدیریت کنم؟ یادم بده

خودتون بیشتر وقتتون رو با گوشی پیچ میگذرونید این اینستا همه رو تز راه بدر میکنه با کلیپ هاشون که همه چیز رو در رابطه پسر و دخنر میبینن و خیلی عادی جلوه میدن 

بیشتر با کودکتان وقت بگذرونید

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
اینا نسبت به اون زمان پیشرفت کردن دختره خیلی بیتربیته صداش که میکنن میگه بیا اونجامو بخورالبته اونج ...

😐😐

خدایاهرکسی که این امضارومیخونه همین الان یهویی اون اتفاقی که ازته دلش آرزوداره بیوفته واسش🙏