2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم اکثر دخترها ،یه دوس پسر خیالی دارن😂 نه نگران نباش ولی خب نمیشه گفت چیزی هم نیست من جات بودم ...

۸سالگی و دوس پسر خیالی😐😐😐

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

من هنوز نتوانستم این جمله ها رو درک کنم بچه هشت ساله موبایل ،گروه ،دسترسی به اینترنت بدون نظارت والدین ،فتوشاپ !!!!!!!!و. منی که سالها بچه ام گوشی نداشت 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
بچه ها الان با باباش بیرونه، وقتی اومد، چ رفتاری نشون بدم؟

به روش نیار

چون بچه های الان با ماها خیلی فرق دارن

ببخشید وقیح و پورروان

دورادور کنترلش کن

دوستیت و باهاش زیاد کن اینقد زیاد که نخواد با کسی دیگه حرف بزنه

و بعد یه مدت همین و از زبون یکی دیگه بگو

بگو همسایه میگفت دخترم اینجوری کرده....

منم عقب موندم 🥲😂

والامن خجالت میکشم بگم این پسره خوشتیپه یا روش کراش دارم میترسم بگن دختره هوله اونوقت بچه ۸ ساله..🤦🏻‍♀️😐

من او را خواستم تا زنده بمانم...او مرا می خواست تا تنها نماند...فرق است میان:حوض بی ماهی و ماهی بی حوض:)!
آره چاخان کرده، اما اصلا از حرفش خوشم نیومد، و اینکه بسیار خیال پردازه، می‌خوام وقتی اومد دعواش کنم

بچه ۸ ساله رو که دعوا نمیکنن

اونم بخاطر یه سری رفتار نرمال و بچگونه

سعی کن مادر خوبی باشی!