2777
2789
منم امروز تو کوچمون یه سم دیدم دختر همسایمون که 6 سالشه با پسر اون یکی همسایمون که 4 سالشم نمیشه دا ...

😐باورم نمیشه قسمت شق رو 

قسمت نگاه کردن اوکی کنجکاون ولی شق و دست زدن⁦🤦🏻‍♀️⁩توبه

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه بدون نظارت من نیس اصلا

پس کی فرصت کرده عکس سرچ کنه کی وقت داشته بچه با سواد. کلاس اول متن تخیلی درمورد. پسری عاشق بنویسه !!!همین ساعتها وقت میخواد

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
والا بچه من نه تنها عقده ای نشد الان دستاوردایی داره که هم نسلهاش توی خوابم نمیبینن 

هر ادم فرق میکنه بچه تو با اون فرق داره هم روحی هم جسمی 

اون عقده ای نشد ولی بزرگ شه بقیه رو با خودش مقایسه کنه میفهمی

تایپک های درباره کتاب تگم کنید مرسی
چرا باید یک بچه از الان با لغت کراش آشنا بشه 🤐چه قدرم خوشحالید  در رابطه با عکس عملکردتونو پس ...

چرا نباید اشنا باشه؟۱۲سالشه.ما که دهه شصتی هستیم راجع به این چیزا حرف میزدیم با دوستامون چه برسه بچه های الان که گوشی هم دارن.اتفاقا دوست صمیمیش مادر به شدتتتتت سخت گیری داره.و حقیقت دارم میبینم چقد همه چیزو از مادرش پنهان میکنه.من نمیپسندم این مدل رابطه رو با دخترم

درسته، اما دخترم از من خیلی میترسه و باعث میشه بهم دروغ بگه، حتی امشب وقتی ک دید من عکس خودشو و اون ...

سعی کن تو اینجور مسائل مثل یه دوست باهاش صحبت کنی من با مامانم خیلی راحتم مثلت هر وقت میخواد نصیحتم کنه میگه فلانی دخترش اینجوریه نباید اینکارو کنه من خودم میفهمم از حرفاش درس میگیرم شما هم نگاه کن ببین چطور میتونی به  دخترت نزدیک ترشی و باهاش دوست شی حالا که این همه ذهنش سمت اینچیزا رفته بد نیست راجب این مسائل در حدی که براش مناسبه صحبت کنی و بهش یاد بده که با دوستاش درمورد اینچیزا صحبت نکنه احتمال داره الانم که از تو گروه خارجش کردن مامان یکی از بچه ها هم دیده باشه اینجوری دخترت از دوستاشم فاصله میگیره 

هر ادم فرق میکنه بچه تو با اون فرق داره هم روحی هم جسمی  اون عقده ای نشد ولی بزرگ شه بقیه رو ب ...

مثلا بقیه چی دارن که بچه من نداره عزیزم 😁 نشنیدم   الماس خودشو با ذعال مقایسه کنه بگه منم کربنم چرا ذغال نیستم 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
چرا نباید اشنا باشه؟۱۲سالشه.ما که دهه شصتی هستیم راجع به این چیزا حرف میزدیم با دوستامون چه برسه بچه ...

من فک کردم ۷ یا ۸ 

۱۲ سال خوبه ،آشنا بشه 🤣

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
قسم میخورم شق بود خودم دیدم اصلا خودمم تو شوکم😂

دیگه دخترمو‌نمیزارم کوچه بره