منم امروز تو کوچمون یه سم دیدم دختر همسایمون که 6 سالشه با پسر اون یکی همسایمون که 4 سالشم نمیشه دا ...
😐باورم نمیشه قسمت شق رو
قسمت نگاه کردن اوکی کنجکاون ولی شق و دست زدن🤦🏻♀️توبه
اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
چرا باید یک بچه از الان با لغت کراش آشنا بشه 🤐چه قدرم خوشحالید در رابطه با عکس عملکردتونو پس ...
چرا نباید اشنا باشه؟۱۲سالشه.ما که دهه شصتی هستیم راجع به این چیزا حرف میزدیم با دوستامون چه برسه بچه های الان که گوشی هم دارن.اتفاقا دوست صمیمیش مادر به شدتتتتت سخت گیری داره.و حقیقت دارم میبینم چقد همه چیزو از مادرش پنهان میکنه.من نمیپسندم این مدل رابطه رو با دخترم
درسته، اما دخترم از من خیلی میترسه و باعث میشه بهم دروغ بگه، حتی امشب وقتی ک دید من عکس خودشو و اون ...
سعی کن تو اینجور مسائل مثل یه دوست باهاش صحبت کنی من با مامانم خیلی راحتم مثلت هر وقت میخواد نصیحتم کنه میگه فلانی دخترش اینجوریه نباید اینکارو کنه من خودم میفهمم از حرفاش درس میگیرم شما هم نگاه کن ببین چطور میتونی به دخترت نزدیک ترشی و باهاش دوست شی حالا که این همه ذهنش سمت اینچیزا رفته بد نیست راجب این مسائل در حدی که براش مناسبه صحبت کنی و بهش یاد بده که با دوستاش درمورد اینچیزا صحبت نکنه احتمال داره الانم که از تو گروه خارجش کردن مامان یکی از بچه ها هم دیده باشه اینجوری دخترت از دوستاشم فاصله میگیره
چرا نباید اشنا باشه؟۱۲سالشه.ما که دهه شصتی هستیم راجع به این چیزا حرف میزدیم با دوستامون چه برسه بچه ...
من فک کردم ۷ یا ۸
۱۲ سال خوبه ،آشنا بشه 🤣
اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا