2777
2789

چطوری حس ششم شدین کاربرپلیدین@؟؟؟ 

سواله برام واقعا؟؟ 

کاربرقدیمی هستم کاربری قبلی97از خیلی وقت قبلترشم خواننده خاموش بودم... اگه تاپیکی شرکت کردم قطعا قصدم کمک وهمدردیه.... برای همه آرزوی خوب میکنم... خدا منو رها نکن.. ❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

الوووو کیا میگن تو قرعه کشی خودرو ثبتنام کردم ایا برنده میشم یا ن ؟؟؟

منوووو بگووو

اگر له دوای مردنیشم دوباره زیندو ببمه‌وه.                          بی گومان حز ده‌که‌م دیسان هر کورد بم.                             نیشتمانیشم... کوردستان.                                              من دلداری کوردستانم ❤️🙂
چطوری حس ششم شدین کاربرپلیدین@؟؟؟  سواله برام واقعا؟؟

@پلیدین

کاربرقدیمی هستم کاربری قبلی97از خیلی وقت قبلترشم خواننده خاموش بودم... اگه تاپیکی شرکت کردم قطعا قصدم کمک وهمدردیه.... برای همه آرزوی خوب میکنم... خدا منو رها نکن.. ❤
برنمیگرده

میشه بگی سرانجام این رابطه ای ک توشم چیه

اگه دوسم داره چرا دوسم داره؟

تو خیلی با ارزشی دختر ❤ در دنیای پر از پیچیدگی، همیشه جستجو برای درک بیشتر ادامه دارد. علم برای من فقط یک مسیر نیست، بلکه یک هنر است. همیشه میگویم: «هر درد، درسی دارد.»فراتر از علم، به انسانیت ایمان دارم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز