2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1103 بازدید | 121 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وقتی هم اسم مهریه میبره بگو نمیخوام خودتو میخوام....بعد حرفایی ک زدم بگو ک عروسی بگیره و انشالله ک خوب میشید اگه اگه خدایی ناکرده خوب نشدیدبعد تو دادگاه حقت رو بگیر ذره ایی نگذر

بگو بحث پول نیس .بحث آبرو و دختر نبودنم هس. باشه منو نمیخواهی قبول یه عروسی بگیر ک بگن فلانی زنشه سر ...

اینم گفتم میگه خاهرم راست میگفتن تو بخاطر پول ازدواج کزدی. گفتم تو پولداری ک من خبر ندارم؟ من ب عیر از تو خاستگار داشتم  ک پولدار بودن ولی تورو انتخاب کزدم.چون دوستت داشتم بهت علاقه داشتم. نمیخاد بفهمه .همه چیو فداشون کردم آخرش دست مزد من اینه

اینم گفتم میگه خاهرم راست میگفتن تو بخاطر پول ازدواج کزدی. گفتم تو پولداری ک من خبر ندارم؟ من ب عیر ...

بگو عروسی میخام ربطی ب پولدار بودن و نبودتون نداره حق همه ی دخترا یه عروسی خوب هس طرف داره ک داره نداره بره وام بگیره یه عروسی خوب باید بگیره مردم دخترشونو سر راه ک نیاوردن ک مفتکی جلوتون کنن.......مهم اخلاق و انسانیت ادم هاس پول ارزشی نداره اون چندرغازی ک شما دارین همه ملت دارن 

بگو عروسی میخام ربطی ب پولدار بودن و نبودتون نداره حق همه ی دخترا یه عروسی خوب هس طرف داره ک داره ند ...

اره همینو گفتم. خانوادش بجا اینکه هواشوداشته باشن. وام مونو خاستن برا خودشون. اونوقت بمن میگن پول دوست

الان محبت میکنم نیاز ج ن سیش برطرف میشه.بازم کل قلبش مال من نشد. ب ناحق پشت خانوادشه. اونا گفتن ما ر ...

اسی من که حرفم نمیاد 

دختر بشین خونه بابات نون خشک بخور ولی منت همچین بشری نکش بعد اصلا چه معنی داره عقد باشی رابطه برقرار کنی که بیشتر از خود راضی تر بشه ! دختر خوب تشنه نگهش دار بزار دورت بچرخه خودش له له بزن برات والا که خیلی حرص خوردم من بعد اگه میخوای ادامه بدی در دسترسش نباش نزار از الان خانواده اش روت مانور بدن زندگیت رو جمع کن از همین حالا

واقعا متاسف شدم تایپیکت رو خوندم کلا از اول خودت رو بی ارزش کردی

الان دنبال راه چاره ای

این  برات مرد زندگی نمیشه

مواظب افکار،گفتار و رفتار خود باشیم که میشود عادت،شخصیت و سرنوشت مان

اسی من که حرفم نمیاد  دختر بشین خونه بابات نون خشک بخور ولی منت همچین بشری نکش بعد اصلا چه معن ...

الان میدونی چی میگه؟میگه لباس ای کارم رو نمیشوری.برام غذا درست نمیکنی. گفتم الان وظیفه من نیست اخه هنوز جدا نشدی.خونه خودمون ک نییتیم انجام بدم.موقع لباس ویدا خودتو جدا میدونی ولی یارانه و برنجت دست اوناست.حقوقتم مال اوناست.میگه من مگه خرج اونارو میدم.گفتم اره.یارانه برنجتو حقوقت. هیچوقت خرجم و ندادی فقط دو سبار ۵۰۰ دادی