2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1103 بازدید | 121 پست
واقعا متاسف شدم تایپیکت رو خوندم کلا از اول خودت رو بی ارزش کردی الان دنبال راه چاره ای این  ...

الان میدونی چی میگه؟میگه لباس ای کارم رو نمیشوری.برام غذا درست نمیکنی. گفتم الان وظیفه من نیست اخه هنوز جدا نشدی.خونه خودمون ک نییتیم انجام بدم.موقع لباس ویدا خودتو جدا میدونی ولی یارانه و برنجت دست اوناست.حقوقتم مال اوناست.میگه من مگه خرج اونارو میدم.گفتم اره.یارانه برنجتو حقوقت. هیچوقت خرجم و ندادی فقط دو سبار ۵۰۰ دادی

الان میدونی چی میگه؟میگه لباس ای کارم رو نمیشوری.برام غذا درست نمیکنی. گفتم الان وظیفه من نیست اخه ه ...

توروخدا یه کم خودتو بگیر براش

اصلا از اینکه دیگه باکره نیستی نترس،نیستی که نیستی خجالت نداره که شوهرته،

بذار به خودش بیاد،همیشه در دسترسش نباش،مغرور باش،هرفکری که میکنه تقصیر تو نیست،مقصر یا گذشتشه که نمیدونی یا افکارشه یا اینکه بچه اس و.دوروبریها خیلی  روش تاثیر میذارن

اگه کار به جدایی بکشه اصلا ذره ای از حق و حقوقت کوتاه نیا،تو اونو فقط به هاطر خودش خواستی،نقطه مثبتی ازش نگفتی که انقد خودشو دست بالا گرفته و این باعثش خودتی

از این به بعد کلا رفتارت رو عوض کن اصلا به این فکر نکن مه حالا جوابشو ندادم یا نرفتم چه فکری میکنه،نقطه ضعف دادی دستش

تا تغییر نکنی همینه وضعیت پس به فکر باش

مواظب افکار،گفتار و رفتار خود باشیم که میشود عادت،شخصیت و سرنوشت مان

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

الان میدونی چی میگه؟میگه لباس ای کارم رو نمیشوری.برام غذا درست نمیکنی. گفتم الان وظیفه من نیست اخه ه ...

هیچوقت نری خونه ی مامانش واسش لباس بشوری هااا ک اونوقت لباسای بقیه رو هم میندازن ب جونت.....اخرین مرحله ک دیدی لباس لباس میکنه بگو ک خب بیار اینجا تابشورم .بگو تو بیا خونمون واست غذادرس نکردم بعد حرف بزن چیکار کنم درس کنم با پیک بفرستم

اگه گفت بیا خونه بابام بگو خب اونجا ک ابجیات هستن دیگه مامان دس تنها نیس واست درس میکنن بعد تو خونه بیکار تشین یه کلاسی چیزی برو ک همش در دسترسش نباشی

توروخدا یه کم خودتو بگیر براش اصلا از اینکه دیگه باکره نیستی نترس،نیستی که نیستی خجالت نداره که شوه ...

دیشب ساعت ده خوابیدم ۶ بیدار شدم. خواب صبح رو دوسدارم .دوسداشتم بخوابم تا ۸.میگه تو اصلا نخوابیدی بیدار بودی  و با یکی......

دیشب ساعت ده خوابیدم ۶ بیدار شدم. خواب صبح رو دوسدارم .دوسداشتم بخوابم تا ۸.میگه تو اصلا نخوابیدی بی ...

پس کلا بیخیالش شو

نری باهاش زندگی کنی که یه عمر باید بسوزی و بسازی اگرهم نتونستی با بچه برگردی

پس کلا بیخیالش شو نری باهاش زندگی کنی که یه عمر باید بسوزی و بسازی اگرهم نتونستی با بچه برگردی

هیچ در آمدی ندارم. ار وقتی ازدواج کردم دانشگاه ادامه ندادم. سرکار نرفتم. الان هیچ درآمدی ندارم ک طلاق بگیرم. میخام برم خونه جدا بگیرم. 

هیچ در آمدی ندارم. ار وقتی ازدواج کردم دانشگاه ادامه ندادم. سرکار نرفتم. الان هیچ درآمدی ندارم ک طلا ...

پدرو مادرت چی

خواهرو برادر هیشکیو نداری

دارم. بهش راهنمایی میکنن .فکرمیکنه بدشو میخان

منظورم اینه که گفتی باید مستقل بشی

دنبال درامدو پس اندازو استقلال باش 

خانوادت پشتت هستن؟

یعنی چی پای پلیس وسط بیاد میشه بیشتر توصیح بدین

ببین شما میرید دادگاه تقاضا میدین ک من زندگیمو دوس دارم میخوام برم سر خونه زندگیم ایشون عروسی نمیگیرن .بعد اونجا شمارو ب مشاور خانوادگی فک کنم میفرستن بعد از طرف مشاور ب آقاتون زنگ میزنن ک خانومتون همچین تقاضایی داره دقیقا نمیدونم فک کنم همینجوری باشه