2789
عنوان

شوهرم

1103 بازدید | 121 پست

خاهر شوهرم بخاطر یچیزی باهام دعوا افتاد و مقصره.(تو تاپیک قبلیم موضوع رو نوشتم کامل )خواهر شوهرم همش توزندگیمون دخالت میکنه هی امار میگیره خیلی فصوله .شوهرم رو پر میکنه. حتی اگه باهام دعوا بیفته شوهرم پشتشه.بشوهرم گفتم مسدودش کن.آسایش نداریم از دستش.خسته شدم.یکم راحتمون بزارن دم ب دقیقه زنگ میزنه انگار زنشه.توبچه نیستی ک بهش ج پس بدی کل روزت و. این احوال پرسی نیست این سرک کشیدنه.شوهرم گفت مسدودش نمیکنم.تو قطع ارتباط کن با خانوادت یا  برو طلاق بگیر بای.خدایا چ ربطی ب خانواده من و من داره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نباید به این زودی بهش میگفتی مسدودش کنه هرچی باشه خواهرشع درسته خواهرش آدم خوبی نیس ولی این از نظر توعه الان از نظر شوهرت خواهرش بهترین آدمه پس اینجوری بهش نگو که لج نکنه مردا یه رگ لجبازی دارن میتونستی یه جور دیگه بهش بگی نه اینکه بگی مسدودش کنه 

ای خواهر همگیمون این مشکلاتارو داریم.مامان جونش سر هیچی الکی باهام دعوا کرد بعد باز رفته پیش پسرش ک واییییی ببخشید پشیمونم ک دعواش کردم جوش نزنه ک حاملس😑اول زر زر هاشونو میزنن بعد میبینن خراب شد باز ب مظلومیت میگیرن خودشونو و میگن ما بی اعصابیم ببخشید😖

خاهر شوهر ۳۲ متاهل شوهر ۲۸ من ۲۴ ۳ سال عقدیم. از اول اینجوری نبود

داشتم تاپیک قبلیتو میخوندم ، باورم نمیشه انقد وقیح و پرو هستن ، ولی بنظرم اگه شوهرتو دوست داری حتما با یه مشاور خانواده مجرب مشورت کنن 

تا تو با منی زمانه با من است 💙 🦋