2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1103 بازدید | 121 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

داشتم تاپیک قبلیتو میخوندم ، باورم نمیشه انقد وقیح و پرو هستن ، ولی بنظرم اگه شوهرتو دوست داری حتما ...

شوهرم درست نمیشه. میگه مشاورا مریصن.اخه میدونی چیه همشون بهم حق میدن میگن کارشو هرت اشتباهه.بشوهرم میگن تو نباید. ...توباید...شوهرم میگه نمیتونم.خانوادمن. پس من چی؟؟ شوهرم درست نمیشه. دلم میخاد خفشکن کنم. اگه یه شکلات هم بخره برام میگن نخر هنوز عقدین .آگه منو ببره جایی میگن پدر مادرش ببرنش

مثلا دنبالت ک کجا بری ..خونه ی فامیل برو .واس پارک و تفریح نه .بگو ک حال ندارم خستم

اینم میگم.میگه معلومه دوست پسر داری. حالتو باهاش کردی. همش بهم شک داره. حتی وقتی ناراحت بشم ج تلفن  ندم ..اگه بگم طلاق باشه قبول .میگه هه دنبالم پول. بخدا من دنبال پول اگه بودم ازدواج نمیکردم ک طلاق بگیرم .ومهر مطلقه بخورم

شوهرم درست نمیشه. میگه مشاورا مریصن.اخه میدونی چیه همشون بهم حق میدن میگن کارشو هرت اشتباهه.بشوهرم م ...

تو اینکه اونا چقد مریضن و دارن دوران عقد شماها رو تلخ میکنن که شکی نیست ولی احتمال داره بعد ازدواج رابطه عاطفی و ج نسی بیشتر خیلی تاثیرگذار باشه شما هم باید محبت کنین تا کل قلبش برای شما باشه به نظرم مشاوره خوبی هم نداشتی که انقد حرفاشونو با باید و نباید به یه آدم این تیپی مثل همیر شما گفتن 

تا تو با منی زمانه با من است 💙 🦋
خب چی بهش بگم چطوری بهش بگم

ببین مثلا بهش بگو من خواهرتومثل خواهر خودم میدونم و دوسش دارم اما بعضی دخالتاش توی زندگیمون باعث میشه که ازش دلگیر بشم چون دوسش دارم اینو بهت میگم خودت یه جوری به خواهرت بگو که کمتر دخالت کنه چون من دوس ندارم بین متو خواهرت مشکلی پیش بیاد..همیشه آروم حرفتو پیش ببر با عصبانیت هیچ کاری درس نمیشع بدتر لج میکنه 

تنها راهش اینه ک سیاست داشته باشی من همه راه رفتم که اینو میگم حتمااا عمل کن یکم تمرین میخواد ببین اول اینک ی مدت ااااصلا اصلااااا اصلااا بد خانواده همسرتو نگو ب شوهرت حتی اگه حق با تو باشه میدونم سخته اما خب بقیشو گوش کن یه مدت بعدبه صوزت سیاست مندانه ب شوهرت بگو البته ن هرروز و دائمی از ۶ بار ناحقیشون دو بارشو بگو ،مثلا بگو وای اونروز خونتون چ خوش گذشت بهم اما حس کردم ابجیت یکم کسله با من البته خودم باهاش صحبت کردما من ک عاشق مامانتم احتمالا منظوری نداشته ،بعد اینک جلو خانواده شوهرت و در حضور شوهرت باهشون عاااااالی باش و اینکه در حضورشون شوهرتو خیییلی تحویل بگیر و هر چی گفتن اصلااا خم ب ابرو نیاراونا ازین چیزااا بیش از حد حرص میخورن چون دوست دارن تو رو حرص بدن اما میبینن روت اثر نداره ، بزار شوهرت پیش خودش بگه واییی زنم چ خوبه پس مقصر خانوادم هستن ،بعد اینک کلا خودتو خیلی دست بالا بگیر جلو شوهرت سعی نکن دائم بهش بچسبی بیشتر اوقات بگو کار دارم مثلا باید برم کلاس یا کتابخونه یا ورزش

ببین مثلا بهش بگو من خواهرتومثل خواهر خودم میدونم و دوسش دارم اما بعضی دخالتاش توی زندگیمون باعث میش ...

اینم گفتم .میگه زرنگی؟میخای خودت خوب باشی من بد؟

نمیخاد لازم نیست.آگه بگم باهام بد بشن باز موقع بنایی برا ساختمون  ازم کمتر نمیگیره.خیلی بد بختت.  من براش مهم نیستم

اینم گفتم .میگه زرنگی؟میخای خودت خوب باشی من بد؟ نمیخاد لازم نیست.آگه بگم باهام بد بشن باز مو ...

لطفا نگو بدبختی ،فقط سیاست نداری ،سیاست اموزش میخواد حتی سنگم نرم میکنه سیاست

تنها راهش اینه ک سیاست داشته باشی من همه راه رفتم که اینو میگم حتمااا عمل کن یکم تمرین میخواد ببین ا ...

الان بهش گفتم مسدود  ناراحت شد گفت بای تو همینو میخاستی ک نیای. .بعد از کارم دنبالت نمیام باش خونه مادرت بپوس