2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1103 بازدید | 121 پست
اینم میگم.میگه معلومه دوست پسر داری. حالتو باهاش کردی. همش بهم شک داره. حتی وقتی ناراحت بشم ج تلفن & ...

بگو هرکی هرجوریه اطرافیانشم مث خودش فک میکنه.من ب تو تعهد دادم و تعهدمو تا زنده هستم نمیشکنم..تو همش طلاق طلاق میکنی ومنو از خودت دور میکنی وقتی میگی طلاق حس میکنم دلت بامن نیس و می خواهی هرچی سریع تر ازم دور بشی 

واس مهریه هم ک بحث پول میاره بگو قانون همچین هوای شما مردها رو داره ک بیا و ببین همچین مهریه رو  ب زن میده ک حتی بوی پول ب مشاممون نمیخوره فکر مهریه رو نکن موهات سفید میشه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

الان بهش گفتم مسدود  ناراحت شد گفت بای تو همینو میخاستی ک نیای. .بعد از کارم دنبالت نمیام باش خ ...

اشتباه کردی گفتی مسدود کنه منم قبلا مث شما بودم خیلی دعوا داشتیم الااااان عااالی شده عااالی ،فعلا هیچی نگو شب ک اروم تر شد ی پیامک کووووتاه عذر خواهی بفرست براش بگو عصبانی بودم ی چیز گفتم دیگ التماس هم نکن برا اشتی بعدم مگ عقد نیستی خب بیشتر خونه بابات بمون دائم نرو ور دل شوهر با اشتیاق بگو خیلی دوس دارم بیام اما حیف امروز فلان کار دارم کم کم رفتنتو کم کن یهویی نه کم کم ،سیاست ی جور گول زدنه و تمرین و مهارت میخواد همه زن هایی ک سیاست دارن موفقن

اینم گفتم .میگه زرنگی؟میخای خودت خوب باشی من بد؟ نمیخاد لازم نیست.آگه بگم باهام بد بشن باز مو ...

بهش بگو زرنگی نیس فقط چون تو داداششی من مطمئنم از تو کمتر ناراحت میشه تا من اگه من بگم ناراحت میشه من دوس ندارم ازم ناراحت بشه ولی تو داداششی 

تو الان عقد هستی اینقد حساسی.😑من فک کردم تو خونه و زندگی خودتی ..پس بیخیال اصلن اسم خانوادشو خواهرش رو نیار اصلن فک کن ک نیستن وجود ندارن..بزار هرچی میخان سیم جین کنن اگه از تو پرسیدن جوابشونو سر بسته بده ک نفهمن چی گفتی 🤭

تو اینکه اونا چقد مریضن و دارن دوران عقد شماها رو تلخ میکنن که شکی نیست ولی احتمال داره بعد ازدواج ر ...

الان محبت میکنم نیاز ج ن سیش برطرف میشه.بازم کل قلبش مال من نشد. ب ناحق پشت خانوادشه. اونا گفتن ما راصی نبودیم بگیریمت .حتی قلبتم بهمون بدی راضی نمیشیم.هرکار کنی نمیشیم.یهو شوهرم گفت منم بخاطر شکست عشقی اومدم گرفتمت ک اروم بشم.قلبم شکست بخدا.من هیچ توقعی نداشتم هیچی نخاستم.برام هیچ کار نکردن.ازهمه چی گدشتم.۳ سال با بد بختیش ساختم.براشون همه خوبیارو کردم.برا شوهرم هم همینطور موتور خریدم  حلقه هارو خودم خریدمو.  کاش آدم ساده  ای نبودم.کاش دنبال پول بودم

الان محبت میکنم نیاز ج ن سیش برطرف میشه.بازم کل قلبش مال من نشد. ب ناحق پشت خانوادشه. اونا گفتن ما ر ...

ببین عزیزم منم شرایطم حدودا مثل شما بود ،دخالت خانواده همسرم شددددددیییید و بی سیاستی و ساده بودن خودمم شدید اون کارا ک گفتم‌بکن حل میشه البته اگ دوست داری شوهرت جونشم واست بده ،مردا عاشق زنای با اعتماد بنفس هستنداز زنای بی سیاست بدشون میاد از زنایی ک پشت خانوادشون رکککک بدگویی میکنن بدشون میاد و با این راهیی ک پیش گرفتی درست نمیشه ک‌بدترم میشه

ببین عزیزم منم شرایطم حدودا مثل شما بود ،دخالت خانواده همسرم شددددددیییید و بی سیاستی و ساده بودن خو ...

باشه مرسی عزیزم. من اصلا سیاست کزدن بلد نیستم .همه بهم میگن سیاست کن.جوری ک حتی خواهر شوهرام وشوهرم بهم میگن سیاست بلد نیستی زبون نداری.مثل ما باش